Hrabri Indus golim rukama otvorio čeljusti pitona da bi spasio svoje čeljade! (Video)

Odvažni seljanin bukvalno je “porodio” pitona, a okolni posmatrači nisu mogli očima da veruju, kada su videli šta je izvukao iz njene utrobe

Neverovatan prizor stiže nam sa juga Indije. Snimak mobilnog telefona pokazuje trenutak kada je jedan seljak iz utrobe džinovskog pitona doslovno istisnuo dve, nažalost mrtve koze.

Hrabri muškarac je pritiskao zmijurinu sve do trenutka kada su kroz njena usta ispale dve životinje. Kada je došao trenutak, rukama je rastvorio usta zmije i izvukao jedno jare van.

 

 

 

Veruje se da je piton slučajno dospeo na autoput, nakon što je ganjao i na kraju progutao jariće. Vest da su mladunci nestali brzo se proširila u selu Kerala, a budući da su domaće životinje jedini izvor novca u tom delu Indije, krenula je velika potraga za “kradljivcem”.

Nekoliko sati kasnije usledio je šok, kada su meštani nasred ceste videli “nabubrenu” zmiju, koja nije mogla ni da se mrdne. Seljani su se ponadali da su životinje ostale žive, ali hrabar poduhvat jednog od njih ipak je bio uzaludan…

(Espreso.rs / Jutarnji)

Leave a Reply