Ugledala sam je u radnji i jednostavno sam morala da je slikam: Donji deo slike je skandalozan, ovako odevenoj treba zabraniti ulazak u svaku radnju, a i šire (Foto)

Kako biste vi reagovali? Kladimo se da biste i vi isukali fotoaparat kada bi u kupovini naleteli na ovako obučenu osobu.

Svako od nas je nekad trknuo do radnje u prizemlju zgrade u pidžami. Nije lepo, ali nije ni tolika tragedija ako nam to nije svakodnevna navika. Ali u ove kombinacije za kupovinu očigledno je uloženo vreme. A što se nas tiče, bolje da su išli u šoping u pidžami.

Gospođa sa slike fotografisana je u “Volmartu”, američkom lancu prodavnica. I iako Volmart ima reputaciju užasno odevenih kupaca, na ovakav prizor čak ni oni nisu bili spremni.

– Videla sam je u radnji i morala sam da je slikam. Ovakvim ljudima treba zabraniti ulazak u sve objekte – kaže žena koja je okačila sliku na Fejsbuk stranu “Volmarta”.

A ako ste mislili da je prva dama oskudno odevena, evo primera da može i gore. I kako onda da ovo ne slikate i ne okačite na društvene mreže?

I za kraj, zaista vrhunac. Dama koja se ne libi da zavuče ruku ispod pantalona i namesti se pred punom radnjom. Za ovako nešto opravdanje ne stoji. I ako vam je ikad bilo neprijatno što ste do radnje trknuli u pidžami, setite se ove tri “dame” pa će vam odmah laknuti.

žena.blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *