MATURANTA UBILA STRUJA DOK SE TUŠIRAO: Nepokretna majka čula JAUK, ali nije mogla da mu pomogne

Nikola Đorđević (18) iz niškog sela Prva Kutina poginuo je u utorak od strujnog udara dok se tuširao u porodičnoj kući. Tragedija se dogodila najverovatnije zbog neispravnog bojlera.

Nikola je bio maturant Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ i nedavno je proslavio punoletstvo. Nastradao je u utorak oko 21h, dok je u kući bila njeova nepokretna majka Verka, koja nije mogla da mu pomogne.

Njegovo telo na podu kupatila pronašao je otac Slaviša, kad se oko 23.30 vratio sa posla.

– Zatekao sam prestravljenu Verku, koja mi je kazala da je Nikola u kupatilu, da je čula da je dva puta jauknuo i da se ne odaziva. Razbio sam vrata i video ga kako leži na stomaku, nije davao znake života. Bio sam u užasnom šoku. Pozvao sam komšiju i rekao mu da javi Hitnoj pomoći i policiji – pričao je Nikolin otac.

On pretpostavlja da je Nikolu bio bojler.

– Uvek kad bi se kupao unosio je radio u kupatilo, jer je mnogo voleo muziku. Bila je uključena i grejalica, ali mislim da stradao zbog bojlera. Kad sam uhvatio tuš i mene je udarila struja, a video sam da je bojler bio uključen. Uvek sam mu govorio da isključuje bojler, ali eto, nije me poslušao- pričao je nesrećni čovek.

Inače, Nikola je rodom iz Župskog Aleksandrovca, a Đorđevići su ga uzeli iz Doma za nezbrinutu decu.

– Imao je 2 godine i 2 meseca kad smo ga usvojili Usrećio je i mene i moju suprugu jer smo mnogo patili što nemamo dece. Sve smo činili da mu zamenimo roditelje. Majka mu je umrla kad je imao 4 godine -pričao je neutešno Slaviša.

On kaže kako Nikolini drugovi dolaze sve vreme da izjave saučešće, da su ga svi mnogo voleli.

-Nedavno je slavio i 18. rođendan, a za Novu godinu je pozvao i društvo kod nas kući. Pitao me „Tata, je l može repriza?“ – na šta sam mu odgovorio da može. Nadao sam se sreći, sad mi više ništa nije ostalo – pričao je Slaviša.

Leave a Reply