Ljubavni horoskop: Zvezde otkrivaju koliko dece ćete imati

Nije bitno šta ste vi odlučili – zvezde su već odredile koliko dece ćete imati

Zvezde imaju za svaki od pripadnika Zodijaka već određen broj, bilo da se on slaže sa onim koji smo mi sami zamislili i isplanirali.

Možda ćete se iznenaditi da su vaše namere u skladu sa onim što su vam zvezde predvidele. Možemo da se kladimo da su Lavovi isplanirali već više od jednog deteta, ali koliko su vam to zvezde predvidele? Horoskop krije tajnu koju vam mi sada razotkrivamo, pa pogledajte na kom mestu se nalazi vaš znak.

 

Ribe

Za vaš znak bi bilo tipično da imate čitavu školicu ribica, ali su vam zvezde predvidele petoro dece. Iako ste sanjari verovatno niste nikad mogli ni da sanjate ovu brojku. Materinski instinkt se spontano javlja kod Riba, a sa decom se trude da imaju sjajnu komunikaciju

 

Jarac

Predodređeni ste da budete roditelj troje dece. Vaša prirodna odgovornost, disciplina i samokontrola pomoći će vam u odgajanju troje dece, a materinstvo vam neće teško pasti. Bićete strogi roditelj, ali uvek fer i pošteni u odnosu sa decom. Jednom kada vaša deca odu od kuće i započnu svoje živote biće vam žao što ih niste imali još.

 

Lav

Vama treba ceo čopor uz vas. Zvezde su vam predvidele najmanje troje dece, sa kojima vam neće biti teško da izađete na kraj. Imate dobro i toplo srce, a decu ćete razmaziti kako god možete. Vaši potomci zahtevaće vašu zaštitu, a prekriveni hranom, izbljuvkom i među prljavim pelenama nećete se osećati kao kralj ili kraljica. Porodica nikada neće biti vaš prioritet po prirodi, ali ćete uvek želeti da zaštitite vaš čopor.

 

Devica

Zvezde su svesne da mnogo dece za Devicu znači neizmerno mnogo stresa i anksioznosti, pa ćete zbog toga imati samo jedno dete. Materinstvo vam ne pada tako lako, ali ste veoma posvećeni porodici i razumete važnost tradicije. Vaša prevelika zabrinutost dovešće do frustracije kod vaše dece.

 

Škorpija

Najstrastveniji ste pripadnik Zodijaka, imate dobru dušu za roditelja i zvezde vam predviđaju petoro dece. Deca iz vas izvlače ono najbolje, jer onog momenta kada postanete roditelj za vas ne postoji niko drugi.

 

Ovan

Kada ste bili mlađi pomisao na decu vam se nije činila prirodnom, ali kako ste stariji to vam se roditeljski i nstinkt sve više pojačava. Zvezde vas vide kao jakog zaštitnika i nekoga ko će moći da štiti potomstvo. Predodređeni ste da imate troje dece, a možda i četvoro koje bi moglo da vas iznenadi. Vaša deca će biti izuzetno talentovana, a vi ćete znati kako da im pomognete da njihovi talenti dođu do izražaja.

 

Rak

Vi ste majka Zodijaka, veoma emotivni i simpatični, pa ćete uvek biti dobro raspoloženi pored dece. Zbog toga vam zvezde predodređuju da ćete imati dvoje dece, koje ćete dobiti sa velikom starosnom razlikom između njih. Od dece očekujete da budu puna poštovanja prema vama, a znaćete kako se vaša deca osećaju i kada su kilometrima daleko od vas.

 

Vaga

Vi volite jednakost i balans, a zvezde će podržati i simetričnost u porodici. To ukazuje na prognozu zvezda da ćete imati dvoje, četvoro ili čak šestoro dece. Prve godine života vaše dece dovodiće vas do ludila dok ih ne naučite toleranciji. Deca će da naruše vašu harmoniju i ravnotežu. Vaša deca će biti budući lideri u svetu, baš kao i vi.

 

Vodolija

Imaćete samo jedno dete kojem ćete posvetiti svu vašu pažnju i vreme. Sve više od jednog deteta zahtevaće da podelite pažnju, ljubav i sve što dete zahteva, a vama je to nemoguća misija.

 

Strelac

Samo jedno dete imaće i osobe rođene u znaku Strelca. Nema šanse da ćete razmišljati o deci dok ne proputujete ceo svet. Možda ćete uhvatiti sebe kako decu šaljete često kod babe i dede u goste.

 

Bik

Predodređeni ste da imate dvode dece, jaku porodicu, a sve više od dvoje dece narušiće vaš odnos i harmoniju. Deca će stalno testirati vaše granice. Predodređeni ste za veoma privrženog roditelja, a bićete i veoma bliski sa decom.

 

Blizanci

Potrebna su vam deca kako biste se osećali ispunjenima, a zvezde prognoziraju da ćete imati možda čak i blizance iako nameravate da budete trudni samo jednom. Lako ćete se prilagoditi deci i bićete dobar roditelj.

(Telegraf.rs/thetalko.com)

Leave a Reply