MARINA SMRT I MARJAN SMRT, DUET KOJI TERORIŠE CEO GRAD: Ne biraju vreme i mesto, šamaraju, biju, dobijaju i ono što im ne pripada! Maturanta ostavili bez slezine

Dejanu Milenovu (18) maturantu iz Ljubate kod Surdulice odstranjena je slezina nakon što ga je u noći između ponedeljka i utorka na surduličkom šetalištu izbola Marina Trajković zvana Smrt (34).

 

Posle ovog horora, Dejan je prebačen u niški Klinički centar gde mu je odstranjena slezina, a Marina je, kako su potvrdili u Policijskoj upravi u Vranju, iza rešetaka.

 

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda, po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, Marini je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

 

– Ovaj srednjoškolac će od sada utorak 12. jun slaviti kao svoj drugi rođendan, a za Marinu i njen život ovo i nije neka velika novost – kažu u Policijskoj stanici u Surdulici.

Do incidenta je došlo nakon svađe oko muzike sa mobilnog telefona.

 

– Brat i sestra su šetali oko ponoći. On je u ruci nosio telefon sa kojeg se čula lagana muzika. Negde kod elektrodistribucije, u samom centru grada, prošli su pored D.M. koji je bio u pripitom stanju. On je tražio da promene muziku na telefonu, a nakon što je Marjan to odbio da uradi, fizički ga je napao i zadao mu par udaraca rukom – prepričava meštanin incident od pre nekoliko večeri.

 

– Marina kao da je jedva čekala tako nešto: hitro je iz svoje torbe izvadila „skakavac“, nasrnula na pripitog maturanta i tri puta ga ubola u stomak – priča izvor.

 

Teško povređeni učenik je hitno prebačen u surdulički Bolnicu, a odatle u niški Klinički centar.

 

– Urađena je intervencija kojom je pacijentu, pored ostalog, odstranjene slezina. On je svestan, orjentisan, komunikativan i diše spontano. Nalazi se na intenzivnoj nezi, ali nije životno ugrožen – reko je za prof. dr Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju.

 

Konfliktna porodica, Marina kolovođa

 

Kao što je Kurir već pisao od Marine i njene porodice zazire ceo grad.

 

– Marina je veoma nezgodna osoba, koja stalno nekom preti. Pre nekoliko godina je preko društvenih mreža pretila jednoj devojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala sa njenim bivšim momkom. Trajkovićeva važi za konfliktu ličnost , koja nije zaposlena i nije udata. Njen brat, zajedno sa njihovim ocem radi u automehaničarskoj radnji koju imaju – kaže meštanka koja ne želi da joj se pominje ime.

Svi žitelji Surdulice jedinstveni su u oceni da „kompletna porodica Trajković, krajnje konfliktna“, da ljudi izbegavaju bilo kakve „kontakte sa ocem, ćerkom i sinom“ i da je „Marina našla ono što je tražila“

 

– Oni sve znaju i ni od čega ne prezaju. Bio sam svedok kada su brat i sestra došli u Crveni krst po paket koji im apsolutno ne pripada. Znajući ko su njih dvoje i kakvi su im nadimci, službenica iz straha nije smela da im ne da taj paket – priča penzioner M.S.

 

Marinu i njenog brata Marjana svi u Surdulici znaju onako kako su se njih dvoje predstavili na Fejsbuk profilu: ona je Marina Trajković (Marina Smrt), a njen brat je Marjan Smrt Trajković (Maki).

– Marina je posebno sklona ispadima i raznim incidentima. Ona ne bira ni vreme ni mesto, žrtve su joj prolaznici na ulici, njih napada, šamara, a zajedno sa bratom i ocem oterali su majku, odnosno suprugu u grob – kaže izvor blizak blizak policiji.

 

Marina Smrt je na društvenim mrežama poznata po bizarnim i nasilnim objavama. Obično ostavlja preteće poruke, golišave fotografije i fotografije kraj motora.

 

(Kurir.rs/Blic)

Leave a Reply