Kija u suzama nakon fizickog sukoba sa Slobom: Ali, ja te volim… A onda je on čuo stjuardesinu pesmu

Drama u ljubavnom trouglu.

Za Kristinu Kockar je današnji dan u rijalitiju “Zadruga” prošao veoma burno, emotivno, sa puno suza, emocija. Naime, ona i njen još zakoniti suprug Slobodan Radanović imali su žestoku svađu, kada su uputili jedno drugom bezbroj uvreda.

Kija je tokom večeri posetila Drvo mudrosti u Rajskom vrtu i sa njim podelila kako se oseća zbog svega što se dogodilo u proteklih nekoliko sati.

– Toliko me je razočarao, toliko emocija, ne znam gde udaram. Baš mi je teško. Krivo mi je što se sve to desilo. Ono što sam osećala i pre, ljubav, ali sve to pomešano sa razočarenjem, tugom, agonijom, besom. Prvo što ću uraditi jeste da ću se razvesti, to je jedini način da pobegnem od njega, od ljubavi. To je jedan veliki korak da prebolim te neke stvari. Ovde je teško, non-stop smo zajedno zatvoreni. Neverovatno mi je da osoba sa kojom sam bila pet godina nema uopšte osećaja. Ono kako sam danas reagovala je bila erupcija onoga što se desilo prethodnih dana i onoga što sam ja gledala napolju. Tada sam bila napolju što sam gledala sve ni kriva ni dužna i on to ne shvata i onda prebacuje neke stvari da ja ispadnem luda, lažov. To me ubija. I nisam besna zbog toga, tužna sam. I naravno da ga volim, naravno da sve to ne može da prođe, ali ja znam da sam pametna i realna i treba mi još tri, četiri dana. Da i ja ostajem pri svojoj odluci koju sam donela pre nekoliko nedelja i to je početni korak da prebolim njega i brak. Ne može gore od ovoga. Ja moram sama sebi da pomognem, ali ja njega volim… – rekla je Kija Drvetu.

– Pripremam se psihički da ga neću videti, to je normalan korak ka svemu. Normalno je da ćemo se nas dvoje razvesti i normalno je da se nećemo viđati i čudno mi je i teško… i mnogo razmišljam o tome… Izvini, Drvo… – zaplakala se Kija, pa nastavila: Non-stop razmišljam da li će biti sa nekom drugom devojkom kad izađe. Ostaće mi rak rana za sve ovo. Možda ću se smejati nekim stvarima. Sada ga posmatram koliko je on jadan i sve. Boli me jako, dođe mi da iskočim iz svoje kože. Odvratan osećaj. Ja znam da to boli i da moram da plačem… Svaki dan razmišljam o nas dvoje, da li ćemo pričati, razmišljam šta će biti dalje, kako će on nastaviti život, brinem za njega. Možda je on imao da kaže nešto, a nije mi rekao…

Nema sumnje da je Kockarevoj jako teško zbog toga što ju je Sloba prevario, a posebno zbog toga što je doživela veliko poniženje pred milionskim auditorijumom.

Kiju je za sam kraj razgovora Drvo želelo da oraspoloži i pustilo joj je njenu omiljenu pesmu “Catch & Release”. Kada se začula ova melodija, Sloba je pevao dok je ležao u krevetu i delio sa Kristinom emociju koju ova pesma nosi.

Kako je izgledao ovaj emotivan razgovor Kockareve i Drveta mudrosti pogledajte u narednom video-snimku.

srbijadanas.com

Leave a Reply