Sevaju varnice: Na Kiju bacio oko najjpozeljniji momak u Srbiji ona mu ovako odgovorila!

Sloba pao u zaborav.

Košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović bacio je oko na još uvek zakonitu suprugu Slobodana Radanovića, Kiju Kockar. Oni su se navodno zbližili na koncertu Jale Brata i Bube Korelija koji je održan na Tašmajdanu 23. juna. Imali su vremena da proćaskaju na miru, iako su bili u velikoj gužvi.

– Kockareva je došla u pratnji nekoliko zadrugara, a Bogdanović je bio u društvu nekoliko prijatelja. Kada je saznao da je i stjuardesa na koncertu, preko zajedničkih prijatelja je odmah došao do nje, pa su brzo počeli da ćaskaju. Kristina mu se odmah svidela, a nakon što su se rastali, zatražio je njen broj telefona od zajedničkog prijatelja kome se poverio i priznao mu da mu se Kija dopada. Pričao je o tome kako je Kristinu smatrao bezosećaknom devojkom, zbog njenog ponašanja u rijalitiju, međutim čim je popričao sa njom, iznenadilo ga je koliko je ona prijatna osoba sa stavom. Sudeći po tome koliko je govorio o njoj nakon što su razgovarali, nema sumnje da joj je odmah poslao poruku i da su počeli da se dopisuju. Da li će se nešto desiti između njih, videće se u narednom periodu – kaže dobro obavešteni izvor za “Srpski telegraf”.

Inače, otkako je izašla iz Zadruge, Kristina je postala svesna koliku je popularnost stekla. Neprestano dobija veliki broj poruka od raznih udvarača koji su spremni da za nju skinu i zvezde sa neba, pa se tako jedan poznati biznismen iz Crne Gore stalno raspituje o Kiji preko njene drugarice i želi da dođe do nje.

Kristina nije želela da komentariše ove navode, a Bogdanović nije odgovarao na pozive i poruke.

srbijadanas.com

Leave a Reply