Kuća u Bijeljini postala hit na internetu: Primećujete li zašto? (FOTO)

KADA NEŠTO PRAVE, NPR.KUĆU, O ČEMU RAZMIŠLJAJU TI LJUDI, NAMA STVARNO NEKADA NIJE JASNO. MI SMO OVDJE DONIJELI JETNU PRAVU HIT FOTOGRAFIJU, OSVANULA JE FOTOGRAFIJA KOJA NAS JE SVE NASMIJALA.

JEDAN ČOVJEK JE RADIO FASADU NA SVOJOJ KUĆI, ALI TO NIJE BILO KAKVA FASADA, OVO JE NEŠTO SASVIM DRUGO. MI SMO NAPROSTO OSTALI ŠOKIRANI KADA SMO VIDJELI.

Komšija koji je u svojoj rodnoj Bijeljini počeo sa renoviranjem kuće je želio da iznenadi sve i možemo tako i slobodno da kažemo. Mi smo ostali šokirani kada smo vidjeli na šta mu kuća liči.

Njemu nije bio problem da na fasadu stavi zaštitni znak jedne poznate svjetske dizajnerske marke. Tim znakovima je na kraju ukrasio svoju bijele zidove kuće.

Kada nekog lokalca budete pitali gdje trebate doći i gdje se šta nalazi, svi će se sada moći orijentisati tako što će vam reći dođite do Luj Viton kuće i tako dalje i tako dalje.

Sve nas je nasmijalo do suza, mi smo kao i uvijek ostali bez teksta, jer nešto ovako nismo vidjeli u životu. Svašta smo se nagledali, ali ovih stvari i ne baš.

Pitanje za vas, nakon što pogledate ovu fotografiju ispod, samo nam recite da li biste vi nekada slično uradili kao što je to uradio ovaj čovjek.

Mi smo još uvijek bez teksta, jer ne možemo da vjerujemo da je neko u stanju nešto takvo napraviti…

I dalje nam nije jasno šta se to dogodi ljudima u glavi pa se odluče na ovakav korak. Da li oni imaju prijatelje, članove porodice koji će im reći da ovo ne valja i da je smiješno…

Izvor: Znanjejemoc

Leave a Reply