Imam 12. godina i zatekla sam mamu sa svojim ljubavnikom kako se j*še..

Jednom prilikom, kada sam imala 12 godina, vracajuci se iz skole, pokusala sam da udjem u kucu. Vrata su bila zakljucana. Bilo mi cudno, znam da je mama kuci. Nisam zvonila, nego sam usla kroz garazu..

Tada sam ugledala u kuhinji kako jedan komsija je*e moju mamu. Ona je tada imala 43 godine, a on 45.

Gledala sam ih bez daha, obzirom da sam bila mala, i da je to bio moj prvi put da vidim se*s.

Prvo ju je tu**o u guzu, a zatim je legao na plocice, dok mu se ona nabijala odozgo. Bilo mi je malo neprijatno, ali sam imala i neko nepoznato osecanje u stomaku. Na kraju joj je svr*io na lice.

U jednom momentu, mama me je ugledala, kako virim iza vrata. Brzo sam izjurila iz kuce.

Nikada o ovome nismo pricale.

Sva ova svadja i prevara izmedju mojih roditelja, kulminirala je razvodom, kada sam zavrsila osnovnu skolu. Mama i ja smo se vratile u nas stari stan u Sarajevo, a tata je ostao u Beogradu.

Rasterecena, bez muza, moja mama je pocela da se ponasa jos raskalasnije.

Redovno je dovodila svalere u nas mali stan. Desavalo mi se da ne mogu nocu da spavam od njihovih uzdaha, a mama je bas volela da vristi dok je pune.

Neki su ostajali po par dana, neki po par nedelja, a neki po nekoliko meseci.

Takav slucaj je bio sa Petrom, koga je moja mama upoznala kada sam imala 17 godina. Bio je srednje visine, nabijen, sirokih ramena, kratke smedje kose i zelenih prodornih ociju. Bio je 7 godina mladji od nje, pravi pastuv, potentan i uvek zeljan.

Voleo je da je puni nekoliko puta dnevno, a bio je dobar i prema meni. Cak sam pocela da ga zovem tata.

Petar je voleo da se seta go po kuci, a pogotovo kada izadje ispod tusa. Moram da priznam, bio je veoma obdaren. Voleo je da me stipka, golica i obavezno da me prodorno pogleda u oci, kada naletim na njega bez odece.

Nekoliko meseci od njegovog dolaska u nase zivote, ja sam postala punoletna. Imala sam se** do tada samo dva puta.

Petar je postao navalentniji, pogotov zato sto smo dosta cesto bili sami. Par puta sam ga uhvatila kako dr*a na moje ga*ice ili carape. Prizor njegovog cvrstog ku*ca kako sv**ava po mom donjem vesu me je pa**o sve vise i vise. Resila sam da iskusam srecu.

Jednog cetvrtka sam se vracala iz skole. Tiho sam se usunjala u stan, znajuci da je Petar tu, a da je mama na poslu. Bacila sam pogled u dnevnu sobu i videla ga kako drka onaj svoj veliki ku*ac.

Slucajno sam nogom oborila vazu, kada se on uspaniceno okrenuo i ugledao me. Ustao je onako, kao od majke rodjen, sa ukrucenim ku*cem uperenim pravo u mene.

“Vesna, otkud ti? Ja……..”

Krenuo je da izadje iz sobe, a ja sam ga zaustavila i rekla “nemoj da ides, molim te.”

“Uh, mackice, zelim te odavno, kako si samo lepa”.

Poljubio me je strasno i uhvatio za gu**ve.

“mmmmm, nastavi.”

Zatim me je uzeo u narucije i odneo u spavacu sobu.

Bacio me je na krevet, a zatim seo. Brzo sam skinula majcu i farmerke i ostala samo u donjem vesu.

Krenuo je da me ljubi po vratu, a rukama da mi skida brus. Moje si**, jaka trojka, sa napupelim brad*vicama, su iskocile, i on poce da ih lize, gricka i mesi. Polako je desnom rukom prelazio preko mojih butina, a zatim mi gurnuo ruku u gacice i poceo da mazi macu. Pod njegovim dodirima, brzo sam svr**la.

Trenutak kasnije mi je skinuo gacice i njegova glava se nasla izmedju mojih nogu. Jezikom mi je obradjivao mackicu i nadrazivao kli**ris. Ubrzo sam bila potpuno vlazna i spremna za njega.

“Sta je mackice? Svidja ti se?” upita me na**ljeno.

“O da. Ti si prvi koji mi je ikada lizao ma*u. Mmmmm, kako prija….”

“Ako sreco, polizacu sve tvoje sokove“.

Ubrzo se nasao iznad mene, podigao mi noge na ramena i gurno ku**c nezno u moju mackicu. Zajecala sam od prijatnog bola kada je usao u mene. Prvo lagano, a zatim sve brze i brze, poceo je da prodire u mene.

Ubrzo ga je izvadio, stavio mi ga u usta i sv**io. Malo sam se zagrcnula, ali ipak progutala sve do poslednje kapi.

“Mislis da je gotovo?”

Opet je poceo da me lize po celom telu. Si*e, stomak, ruke, gu*u, macu. Sekundu kasnije je opet bio prav kao strela. Obuhvatila sam nogama dok mi je prodirao u macu. Dok me je tuc**, skinuo mi je carapice i poceo da mi lize stopala.

Tu**o me je u svim mogucim pozama, a zatim mi s**sio po stomaku.

Neko vreme smo goli lezali u krevetu i razmisljali.

“Neces reci mami?” upita me

“Ne! A ti?”

“Nikako.”

Nastavila sam da se je**m sa Petrom narednih 6 meseci. Ucio me je svemu i svacemu, raznim pozama, kako se p**i ku**c itd.

Nazalost, mama i on su se na kraju posvadjali, pa ga je izbacila iz kuce. Nikad ga vise nisam videla.

Izvor: komicnistatusi.rs

Leave a Reply