Danas sam nakon 12 godina braka prvi puta prevarila mog muža. Ovaj vikend sam bila sa direktorom na jednom sastanku i desilo se da ga

Danas sam nakon 12 godina braka prvi puta prevarila mog muža. Ovaj vikend sam bila sa direktorom na jednom sastanku i desilo se da ga primim. Ni sad ne mogu da vjerujem, diroktor je skoro 20 godina stariji od mene, ima 52 godine, ali je nevjerovatno spretan u krevetu. Prvi put sam osjetila ONO NEŠTO, ne mogu riječima opisati, bilo je fenomenalno. On je već duže vremena razveden i dok smo ležali u krevetu ponudio mi je da se preudam za njega, da ostavim muža i dvije kćerke i počnem da živim sa njim.Rekla sam mu da ću da ozbiljno razmislim o ponudi… iskreno ovog trenutka bi se udala za njega jer u njegovom zagrljaju sam se prvi puta osjetila kao dama, osjetila sam da je cijeli svijet moj, da mogu sve što poželim, ali malo me muče kćerke, imaju 10 i 6 godina, mnogo su vezane i za mene i za mog muža, ne znam kako bi reagovale, opet sa druge strane nisu jedine kojima su se roditelji razveli, a i novac bi mogao nadomjestiti sve… Stvarno ne znam, totalno sam zbunjena, osjećanja su mi totalno pomiješana… pruža mi se prilika da uživam u životu i ne smijem je propustiti.

urnebesno.com

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic:Pita tata Pericu: Perice,koga vise volis mamu ili tatu? Oboje. Dobro,a da mama ode u Pariz a ja u Ameriku,gdje bi otisao i zasto? U Pariz,jer je to super grad. Dobro,a da mama ode u Ameriku a ja u Pariz gdje bi otisao? U Ameriku. Zasto?-pita tata Pericu. Zato sto sam u Parizu vec bio.

Leave a Reply