SKUPE ŽURKE, AL TATICA PLAĆA: Tajkunov sin na Soraju i Željku za deset dana potrošio 56.000 evra!

U Monte Karlu su za nepunih deset dana potrošili 56.000 evra, a pritom smeštaj nisu ni plaćali. Morali su brzo da se vraćaju u Srbiju kada je tata tajkun shvatio koliko mu je sin proćerdao para

Željka Rolović, koja je poznata javnosti po tome što je uhapšena u Crnoj Gori pod sumnjom da je glavni organizator vip prostitucije, organizovala je seks žurke za tajkune i biznismene, a navodno sin jednog od tajkuna je potrošio 56.000 evra na nju i Soraju pre godinu dana.

Pre nešto više od godinu dana ona je sa svojom najboljom drugaricom Sorajom “ošišala” sina jednog od najbogatijih srpskih biznismena.

Iako Rolovićeva u policiji odbija saradnju i ne želi da otkrije imena svojih klijenata nasmejala se na pitanje da li istina da je na njih ogroman novac dao sin biznismena.

– Željka nam je rekla da se dečko u jednom beogradskom klubu zaljubio u nju i Soraju i da je pokušavao na sve moguće načine da ih smuva. U jednom trenutku sin je njih dve pozvao u provod u Monte Karlo… Tamo su za nepunih deset dana potrošili 56.000 evra, a pritom smeštaj nisu ni plaćali. Morali su brzo da se vraćaju u Srbiju kada je tata tajkun shvatio koliko mu je sin proćerdao para! Nastao je skandal, malo je falilo da se odrekne sina – rekao je izvor za medije.

Nakon što je Željka uhapšena inspektori su kod nje pronašli u laptopu i mobilnom telefonu slike sa četvoricom poznatih srpskih i crnogorskih biznismena kao i sa dvojicom političara od kojih je jedan bivši ministar.

Međutim, ona tvrdi da su joj sve to prijatelji i drugovi i demantovala je da je bila sa njima zbog para.

Leave a Reply