Taman je trebalo da uživa sa bebom, a dešava se novi pakao: Ivan Marinković otkrio šta se desilo Miljani Kulić!

Ivan Marinković požalio se na ponašanje majke svog sina Željka, Miljane Kulić, i rekao da je ona u postporođajnoj depresiji.

Učesnik “Parova” rekao je u emisiji “Upoznajte parove” kako njegova bivša djevojka ne želi da ostvari komunikaciju sa njim i da uprkos što je tokom posjete Nišu pokušao da izgladi odnose sa njom, u tome nije uspio.

“Nismo popravili odnos. Taj dan kada sam otišao da vidim sina, sve je bilo super, međutim, Miljana često mijenja svoje ponašanje. Opet je ljuta na mene, zahladnio nam je odnos. Rekla je da me više ne voli i da ne želi da bude sa mnom”, rekao je Ivan, i to pripisao njenoj postporođajnoj depresiji.

“Evo, Miljana nas gleda kod kuće i napisala mi je da je prijavila sina, da sada ima i ime i prezime, ali da nema oca, jer ona ne zna ko je”, rekao je Marinković vidno potresen.

Kontaktirali smo i s Kulićevom, koja nam je odgovorila da ne želi da komentariše ponašanje Ivana Marinkovića.

“Ja nisam u postporođajnoj depresiji. Taj čovjek me ne interesuje i ne pričam o njemu. Uživam u prvim danima majčinstva, odlično se snalazim. Najviše mi pomaže mama, posebno oko kupanja bebe”, rekla nam je raspoložena mama.

(Kurir)

Leave a Reply