Ispovest dana: Pa zar ima i ovakvih majki?

Da pročitate ISPOVEST idite ispod Bonus vica..

Bonus vic:

Došao Crnogorac u Beograd i otvorio firmu.Firma tek renovirana.Ulazi sekretarica i kaže Crnogorcu: -Traži vas jedan čovjek -Dobro,uvedi ga. Uđe on.Uze Crnogorac telefon i poče da se pravi da priča. -Eee, Milo kume.

Kako su ti đeca? Kako ti ide posao? A moraću doći jedan dan na kafu.Ajde vidimo se junačino. Čovjek krenu da mu objasni zašto je došao kad ovaj ”zovnu” Lukšića. -Ma kako si mi? Pa moram doći jednom.Baš sam sada pričao sa Milom.Ajde vidimo se junačino. -A zašto ste vi došli? A njemu čovjek odgovori: -Došao sam da vam priključim telefon.

ISPOVEST:

Samohrana sam majka jednog tinejdžera i došao je “onaj” periodkada sam ga često puta uhvatila u kupatilu i sobi kako se dira i samozadovoljava. Bilo ga je stid ali odlučila sam otvoreno razgovarati o tome sa njim i pitala sam ga zašto ne nadje neku devojku, sa kojom bi mogao da zadovolji svoje potrebe, medjutim on je to odbio uz rečenicu: -“ti si jedina žena koju ću poštovati i koju ću voleti u životu”.

Ta rečenica mi je prijala i zagrlila sam ga tako jako da sam mu nabila si*e u facu, a onda me je krenuo ljubiti po vrati i dodirivati sve dok nije izvadio osrednji pe*is rekavši da će mu to biti prvi put i da ga podučim malo. Uzbudilo me je iako nije smelo, dogodio se se*s koji dugo nisam imala jer sam život posvetila brinući za njega. Mislim da je ovime želeo da mi se zahvali i to je baš lepo od njegaIspovest dana:

Leave a Reply