PEKOVIĆ MALTRETIRAO GOSTE U DISKOTECI: Proslavljeni košarkaš bahatim ponašanjem dovodio ljude do ludila! (FOTO)

Nikola se 2016. godine venčao devet godina starijom doktorkom Violetom. Njih dvoje imaju sina Fedora i košarkaš se baš smirio

Nikola Peković je u subotu uveče pošteno izmaltretirao posetioce diskoteke  u Pljevljima.

On je, naime, te večeri došao u provod sa prijateljima i celom svitom telohranitelja, ali ostali gosti nisu baš uživali zbog toga.

Pekmen je, kako se ispostavilo, imao samo jednu muzičku želju, a ono što želi kum Duška Šarića, vlasnika pomenutog kluba, zapovest je za sve! Te noći muziku je puštao di-džej, ali ako je i imao spreman repertoar, sve je palo u vodu, jer je Peković želeo da sluša samo Janu i njenu novu pesmu.

 

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

Nikola se 2016. godine venčao devet godina starijom doktorkom Violetom. Njih dvoje imaju sina Fedora i košarkaš se baš smirio.

– Međutim, on je bio veliki zavodnik pre nego što se oženio, pa nije isključeno da mu je neka od ranijih devojaka ostavila trag na srcu. U pesmi koju je naručivao postoji stih: „Stigle su mi vesti, častim ja za vesti, baš je lepo znati da ti bivša pati.“ Ko zna koji je pravi razlog što je naručivao tu pesmu, ali se videlo da ga je baš pogodila. Valjda ju je zbog toga besomučno naručivao – priča izvor i dodaje da Peković nije plaćao za svoje želje.

 

Peković je pravio šou u jednoj diskoteci
Peković je pravio šou u jednoj diskoteciFOTO: DADO ĐILAS

– On je samo di-džeju pokazivao prstom da ponovo pusti pesmu i tako 100 puta. Svim gostima je preselo. Nije, međutim, to plaćao… Bar ne da svi vide. Možda ga je posle častio, ali sumnjam. Peković ništa ne mora da plaća tamo jer to drži njegov kum Duško Šarić. On je tamo svoj na svome – rekao je izvor.

(Espreso.rs / Alo.rs)

Leave a Reply