HOROR NA AUTOPUTU: Zaglavio mu se gas, udar u kamion pri brzini od 200 km/h mu OTKINUO GLAVU!

Samo nekoliko minuta pre velike tragedije on je pozvao pomoć na putu nakon što mu se pri brzini od preo 200 kilometara na sat zaglavila kočnica. Kaušal Gandi (32) je vozio svoju Škodu i nije ni sanjao šta će mu se dogoditi.

U snimljenom razgovoru sa kol centrom on je objasnio da mu je sve blokirano i da ne može da se zaustavi kao i da mu se čini da ide većom brzinom od one koja mu je pokazana na brzinometru.

Kaušal je pokušao da iskuljuči motor i na dugme ali mu nije uspelo, a u razgovoru sa operaterom naglasio je da ga pritiska ali da se brzina povećava.

Na samom kraju oni su u razgovori došli i do ručne kočnice, Kaušal je pitao operatera da li da pokušao sa njom da zaustavi automobil, a dok je čekao da se on konsultuje sa kolegom fatalna nesreća se dogodila.

On je udario u kamion koji je bio parkiran i ostao na mestu mrtav, a mrtvozornik je dobio snimljene razgovore kako bi se sve razjasnilo.

Specijalista za elektroniku automobila je nakon istrage rekao da nema indikacija da elektronika u njegovoj škodi nije radila i dodao je da nije zabeleženo kočenje.

Gandi je rođen u Indiji, a voleo je streljaštvo i nedavno je nakon razvoda obnovio kontakt sa bivšom devojkom iz Indije.

Leave a Reply