Poznata srpska pevačica šokirala Srbiju: Spavala sam sa političarima i bavila se prostitucijom i to zbog…

Kažu da su mnoge poznate ličnosti deo prostitucije, pa otkrivamo ispovest poznate pevačice iz Srbije, koja je bila upletena u elitnu prostituciju

U Beogradu i Novom Sadu elitna prostitucija je najzastupljenija, kada je reč o Srbiji, a pevačice, manekenke i TV voditeljske su najtraženija “roba”.

Intimni susreti sa biznismenima, sportistima, lekarima, političarima, advokatima i kriminalcima, organizuju se na nekoliko lokacija u ova dva grada, a svaki nastup na televiziji im podiže cenu, dok im se “tarifa” povećava ukoliko uđu u neki rijaliti.

Ipak, onu staru “od mikrofona nema ‘leba” potvrdila je i jedna prsata pevačica, koja je radila u emisiji jednog od najpoznatijih voditelja na ovim prostorima, a sada pokojnim, koji je osim nje, probio i mnoge druge pevačice u vrh estrade. Prvo se bavila dekorisanjem u emisiji, a kasnije je uzela mikrofon u ruke.

“Nisam imala glas, ali sam imala stas, pa sam to dobro iskoristila. Brzo sam zapala za oko vlasnicima restorana, pa su se takmičili ko će pre da me ulovi za tezgu. Nisam se skidala sa malih ekrana. Da bih preživela, nije mi bio problem da pevam pod šatorima i na svadbama, ni da mi guraju pare u grudnjak i gaćice”, priča pevačica, koja nije želela da joj se otkrije ime, pa nastavila:

Bila sam u vezi sa jednim oženjenim kriminalcem, koji je kasnije ubijen. Kasnije me je jurio i jedan oženjeni političar, što mi je imponovalo, pa sam se upustila u vezu s njim. Međutim, to nije dugo trajalo.

Međutim, vremenom slava joj je malo opala, počela je da živi s jednim muškarcem, rodila mu dete i postala je manje tražena.

“Sada jedva sastavljam kraj s krajem i pevam po kojekakvim rupama. Gledam da imam ‘leba da bih prehranila sebe i dete”, ispričala je pevačica, koja ima bujne obline.

Ipak, ona nije jedina pevačica koja je unovčila svoj izgled. Kako kaže dobro upućeni izvor za ovaj list, među njima ima i starijih koleginica, koje su prokrčile put u tom poslu.

“Jedna od njih je poznata plavokosa pevačica, koja je uspela u svojoj branši, ali je svoje “usluge” naplaćivala vezama sa bogatim i uticajnim ljudima. Nije joj bio problem da se skine, a udajom za poznatog biznismena stekla je status uzorne majke i domaćice. Sada se vrlo nerado seća svojih početaka”, rekao je ovaj izvor.

Kako kaže, mnogim pevačicama pevanje je bilo samo paravan preko kojeg su dolazile do uspeha.

“Bile su siromašne, ali lepe. Da bi došle do uspeha, bile su sa mnogima. Živele su na visokoj nozi, a kada bi se udale za bogataše proslavile bi se i vinule u sam vrh estrade. Sada se mnoge od njih stide svoje prošlosti i nerado se prisećaju svojih početaka”, rekao je on.

Podsetimo, pre dve i po godine, pevačica Maja Nikolić je šokirala javnost kada je javno rekla da se 99 odsto estrade bavi najstarijim zanatom na svetu.

“Nisam ja izmislila rupu na saksiji kad je prostitucija pevačica u pitanju, jer je to javna tajna koju svi znaju. Situacija u politici, glumi i na estradi je toliko delikatna da smo mi daleko od Holivuda. To čak nije ni visoka prostitucija jer se većina prostituiše za male pare, tek toliko da prežive. Čak 99 odsto mojih nazovi koleginica pruža seksualne usluge za samo 50 evra”, izjavila je tada ona.

Leave a Reply