Početkom maja moj muž je odveo našu kćerkicu u Zagreb na skidanje dioptrije i…

Početkom maja moj muž je odveo našu kćerkicu u Zagreb na skidanje dioptrije i taj dan ni sama ne znam kako imala sam intimni odnos sa najboljim frendom mog muža. Jednostavno je došao po neki alat i desilo se, te smo to popodne imali odnos u više navrata.

Mnogo mi je bilo neugodno kada me muž nazvao da mi javi da je našoj kćerkici skinuta dioptrija i dok sam sa njim razgovarala njegov frend me bez prekida “punio”. Iskreno bilo je slučajno, ali mi je bilo lijepo, nakon 10 godina braka promjena koja mi je baš trebala.

Međutim nedugo nakon tog dana saznala sam da sam trudna i da me Bog ubije ne mogu znati čije je dIjete, jer nismo koristili zaštitu u svom tom naletu strasti. 8. mjesec trudnoće sam i juče dok sam bila sama kući frend mog muža je došao i rekao mi da želi da zna da li je dječak kojeg ću uskoro roditi njegov sin,te da će raditi DNK nalaz.

Nije mi želio reći zbog čega mu je to bitno… Od kako mi je to rekao sva sam pod nekim stresom, bojim se, ne znam šta smjera :(. Nadam se da neće učiniti neku glupost koja će me koštati braka.

Leave a Reply