Arkan je klečao pred njom, knele je vozio u čuvenom slončetu: buran život učesnice parova! Otkrila š0kantne detalje!

Učesnica Voljenka Ilić je u najpoznatijoj vili na Balkanu iznijela niz šokantnih detalja iz svog života. Obzirom da je bila jako lijepa i reprezentativna mlada dama u svoje vrijeme imala je i mnogo prijatelja iz poslovnog i kriminalnog miljea.

Situacije koje su obilježile njen život su i više nego fascinantne da može film da se snimi, a napiše i knjiga.

Novinski članci poslije njene izjave da je poznavala Arkana, Jezdu, Kneleta i mnoge druge pune novinske stupce, a sada je čak i objasnila situaciju koju je imala sa Kneletom kada je nastupala u jednom klubu gdje je nakon nekog vremena došla i njena majka.

Do detalja je opisala i upoznavanje sa Arkanom i naglasila da nikada nije bila njegova ljubavnica i kako je uopšte došlo do tih priča.

“Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir dama, i onda sam se ja požalila mami i moja mama se tada pojavila u klubu da me odbrani, ponijela je sa sobom i neki heklerčić tada, ali je on uspostavio sa mojom mamom jako dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sjećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sjedi pored mene i viče dobićeš batine. I onda je Luka Kneletov drug sjedio pored nje i pričao molim vas gospođo nemojte da je tučete. I onda sam poslije toga gdje god sam nastupala onako kako znam da vrckam, zezali su me da će zvati moju mamu i tako je ona dobila epitet opasna mama”, rekla je Voljenka.

Ona je zatimotkrila još detalja iz Kneletovog života ali i Arkanovog.

“Knele je volio svoju djevojku i nisam nikada bila sa njim, poslije tog našeg kratkog druženja on je ubijen. Što se tiče Arkana ja sam bila PR kompanije Cool čiji je on gazda bio ali u sjenci, ali sam ja preko mog druga Perice dobila posao jer sam mislila da su on i njegov drug Mišel gazde. Perica je bio i predsjednik Obilića, zahvaljujući njemu on mi je priuštio mnogo lijepih izlazaka, i sa njim sam najviše upoznavala ne kriminalce već ljude sportiste, najviše košarkaše.

Oni su mene svi gotivili, i ja sam baš voljela da izlazim sa njim, on mene nije nikada sabotirao već me je gurao da igram i pjevam, oštećen mu je bio sluh ali je hvatao ritam i njega je Arkan obožavao. Zahvaljujući Perici i Mišelu bila sam pozvana na sve Arkanove i Cecine manifestacije, mjesec dana prije njegovog ubistva bilo je slavlje Obilića i svi pjevači su došli da ga ispoštuju, i ja sam se tada potrudila da igram kao nikad u životu, Arkan kada je vidio mene i Pericu kako igramo uz trubače on je počeo onako da baca novac na nas a Perici je čak poklonio i lanac.

Marina me nažalost nije primijetila tada. I onda je sutradan izašao natpis u novinama “Svi kleče pred Arkanom a Arkan pred ljepotom” i taj naslov je za mene bio poguban i tako su krenule te priče da sam ja njegova ljubavnica a ja sam njega tada na toj proslavi vidjela prvi i posljednji put, poslije njegove smrti svi smo dobili otkaz. Čak me je i Ceca zvala poslije tog natpisa i na ručak jer sam se ja osjećala loše. Nisam bila njegova ljubavnica, mnogo volim Cecu”, rekla je Voljenka.

(Alo.rs)

Leave a Reply