KRVAVO VEČE U ŠIMANOVCIMA: Spominjanje mrtve majke, svega po spisku i rasprava o tome KO JE CIGANIN! Traži se diskvalifikacija zbog udaraca po licu i pesničenju po telu! (VIDEO)

Mirna atmosfera u Beloj kući je vladala sve do trenutka kada je Ramona Beganović okarakterisala Vladimira Tomovića kao biseksualca, kada je navodila sve one muškarce za koje misli da su tog operedeljenja.

Pored toga, Bora Santana se našalio, pa je izdvojio i zadrugare koji su romske nacionalnosti, a o tome je Tomović brže bolje obavestio Lunu Đogani kojoj nije bilo drago šta čuje, koja se našla na “spisku”.

– Zašto vi pričate o tome da li sam ja ciganka ili nisam? Je l’ to jedino o čemu možete da pričate, o ciganima i pederima? Ko je cigan? Ko je peder? – drsko je upitala Luna Boru, na šta je on odgovorio:

– Zezali smo se, ja nisam pričao to – branio se Bora, ali se u raspravu umešao Lunin brat Adam koji je Bori zamerio što se meša u svačije odnose u rijalitiju:

– Kaži mi, alo, slušaj me ti dobro, ti se kur*iš meni već tri dana. Dovodiš mi Gagija, da mi nešto preti ako ne budem dobar s tobom. Kunem ti se Bogom, nemoj da me uzimaš u usta. Jeba*u ti mamu ja, jeba*u ti sve klošaru jedan, ti mene maltretiraš – urlao je Bora, a nakon toga je Luna zamerila Bori što je Adamu psovao majku.

– Nemoj da mu spominješ mamu, jer on mamu nema. Budem li čula da se vas dvojica svađate, prebiću vas obojicu – zapretila je Luna Bori, nakon čega je on prišao Adamu.

Bora je shvatio da je pogrešio kada je napao Adam i ubrzo se izvinio za sve uvrede koje je izgovorio, pogotovo na račun njegove majke. Situacija se smirila, pa su svi oni otišli u spavaću sobu.

Leave a Reply