Haos u Republici Srpskoj Dodik van kontrole: prestani se zajebavati, inače… (video)

Predsjednik RS i kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik na predizbornom skupu u Bileći između ostalog je poslao poruku Draženu Dunđeru kandidatu na listi NDP-a iz Bileće i Davoru Dragičeviću, koji u Banjaluci više od šest mjeseci od nadležnih traži istinu o smrti svoga sina.

“Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bi za****vao s njim”, poručio je Dodik i nastavio:

“Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uradit? Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik.

Inače, bilećki odbornik iz Kluba “Zvezdano nebo” Dražen Dunđer i Lazar Kapor, koji se za predstojeće izbore kandiduju za poslanike u Narodnoj skupštini RS na listi NDP-a, prije četiri dana su sa konjima imali svojevrsni performans na bilećkim ulicama.

Njih dvojica su na konjima dotjerali vreće s pijeskom, kako bi, tvrdi Dunđer, “krpili” bilećke ulice koje su raskopane.

Dražen Dunđer, koji je inače član Radikalne stranke “DR Vojislav Šešelj”, ističe da se već godinu dana kroz Bileću ne može proći zbog raskopanih ulica i da se do sada sve moralo završiti, pa je ovim predizbornim performansom želio ukazati na taj problem.

Kaže da je na ovaj način želio pokazati svojim sugrađanima, a posebno mladim ljudima, šta je aktuelna vlast uradila od Bileće.

A Dunđer je poznat u ovom kraju i po temperamentu.

Dunđer je 26. aprila prošle godine ošamario predsjednika Skupštine Opštine Bileća Srđana Rogana.

Dunđer je prvo predsjedniku zaprijetio da će mu “iščupati uši” ako ga prekine, a kad se to dogodilo, s riječi je prešao na djela i ošamario je predsjednika Skupštine Opštine.

Nakon toga, 20. juna ove godine predsjednik Skupštine opštine Bileća Srđan Rogan smješten je u trebinjsku bolnicu nakon što su ga pretukla dva sugrađanina.

“Kada sam juče izašao na pauzu za doručak na ulici su iz vozila izašla dva lica i počela da me tuku”, kaže Rogan i tvrdi da su ga napali Milan Dunđer, brat odbornika SRS “Dr Vojislav Šešelj” Dražena Dunđera, i Željko Bato Vujović.

“Povrijeđen sam kao čovjek jer ne znam razlog zbog čega su me moji sugrađani napali”, rekao je tomprilikom Rogan i dodao da mu je dan ranije odbornik Dražen Dunđer prijetio tokom zasjedanja lokalne skupštine da će “završiti u gipsu”.

Prijetnjama je prethodilo Roganovo saopštenje da će ubuduće u lokalnoj skupštini djelovati u Klubu odbornika SNSD-a.

Leave a Reply