PENZIONERKA KOJA JE UB1LA INVESTITORA DOBILA ULICU: U BG ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović

Ovo nije prvi put da Stojanku Stojanović podržavaju i veličaju kao “heroja svih žrtava investitorskih prevara i malverzacija”

U jednoj ulici na Zvezdari umesto ulične tabla sa imenom Olge Jovanović, osvanuo je natpis  “Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović”. U ovoj ulici je živela penzionerka Stojanka Stojanović (69), koja je pre mesec dana hladnokrvno ubila investitora Zorana Trifunovića, nakon čega je uhapšena. 

Na fotografijama koje su se proširile društvenim mrežama, vidi se da je ime Ulice Olge Jovanović, gde je stanovala ova žena, prelepljeno novim nazivom: “Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović”. Nije poznato ko je taj koji je svoju podršku ženi uhapšenoj zbog ubistva pružio na ovaj način. Takođe, nedaleko od tog mesta pojavio se i grafit na kome piše:

“Sloboda za Stojanku Stojanović”

Ovo nije prvi put da Stojanku Stojanović podržavaju i veličaju kao  “heroja svih žrtava investitorskih prevara i malverzacija”, pa su tako, osim nedavnih događaja u ulici Olge Jovanović, pravljene grupe podrške na društvenim mrežama.

Podsetimo, Trifunovićevo telo pronađeno je rano ujutro 2. avgusta nasred ulice. Policija je brzo stigla na lice mesta, a hitna pomoć mogla je samo da konstatuje njegovu smrt.

Ubrzo je na mesto zločina došla i Trifunovićeva porodica koja je policiji ispričala da je bio u sukobu sa Stojankom oko placa, uz komentare: “Nije ga valjda ona ubila”.

Policija se ubrzo uputila ka njenoj kući, koja se nalazi par ulica od mesta zločina, i Stojanku zatekla u krevetu. Ona je poricala da ima ikakve veze sa zločinom i dok je policija pretresala njenu kuću, u kojoj živi sa sinom, inače advokatom. Čak i kada je pronađen pištolj, ona je poricala da je ubila Trifunovića sa kojim je bila u sukobu oko placa na kom se nalazi njena kuća.

Ona je potom privedena i kada je suočena sa rezultatima parafinske rukavice priznala je zločin, međutim, kasnije pred tužilaštvom nije želela da priča ništa i branila se ćutanjem.

espreso.rs

Leave a Reply