Kad golub zaplače, on umlre: Irena je p0ginula kod Budve sa momkom, njen otac je umr0 od tuge, a sada je njena majka rasplakala Srbiju!

Irena Zlatković i njen dečko Veljko Radisavljević iz Velike Plane poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći 15. jula na crnogorskom primorju. Sahranjeni su jedno pored drugog dva dana kasnije.

Početkom ove godine preminuo je i otac stradale djevojke Momčilo Zlatković, kako se vjeruje od tuge za kćerkom, a njena majka Nadežda sada utjehu pronalazi u svom sinu.

Ipak, ništa ne može da smanji bol za nastradalom kćerkom i prerano otišlim mužem, te Nadežda svakodnevno se sjeća svojih najmilijih posvećujući im brojne objave na Fejsbuku, u kojima oplakuje njihovu smrt.

Jedna od posljednjih objava natjerala je suze mnogim ljudima, je velika je njena bol sa kojom se budi svakog dana.

– Ako me pitaš koliko te volim, ja ću ti reći – KAO GOLUB SVOJU SUZU. Ti ćeš me pitati ” zašto toliko malo”, ne znajući da golub kada zaplače on umire!

Podsjetimo, u nesreća koja se dogodila 15. jula prošle godine oko 19.30 sati, na putu između Trstena i Ploča kod Budve u Crnoj Gori, poginuli su Irena Zlatković (29) i Veljko Radisavljević (33) iz Velike Plane.

Do nesreće je došlo kada se motocikl na kome su bili Veljko i Irena direktno sudario s putničkim automobilom marke „golf“.

 

(Republika.rs)

Leave a Reply