DOVITLJIVI ŠOFERI! Ostavili kolegama detaljna uputstva na netu: Evo kako naći PR0STITUTKE širom Evrope

Kolegijalne kamiondžije!
Izgleda niko bolje od kamiondžija ne zna, kad krenu na dalek put, kako i gde treba odmoriti i sebi dati oduška. Pogotovo ako je taj “odušak” u vidu prodavačica ljubavi po “vrletima” Evrope. U Fejsbuk grupi “Vozači kamiona” povela se polemika, gde ih ima i koje su najbolje.

Tako, ko vozi u grad Luksemburg i prođe pored “Šel” pumpe znaće da tu ima i prostitutki. Jednu od njih je kamiondžija oterao, jer kako je napisao, ušla mu je u kabinu bez pitanja. U Kelnu, na putu A4, izlaz 11b, u industrijskoj zoni, kažu, na jednom mestu ima tridesetak kamp kućica. Uglavnom tu “ordiniraju” Bugarke, a cena im je 30 evra. A ko bi da bude mušterija nekoj ekskluzivnijoj dami, sledi i detaljnije uputstvo.

– Na kilometar odatle je železnička stanica. Karta je 3,40 evra do centra grada, gde se nalazi najveći bordel u Evropskoj uniji “Paša”. Cena vikendom je 50, a radnim danom 40 evra. Sam ulaz se plaća pet evra. A tamo su devojke, uhhh, ne zna čovek gde pre da pogleda – navodi jedan od kamiondžija.

Jedan još bolje obavešten “kolega” kaže da mušterija koja na svom telu istetovira logo bordela dobija doživotno besplatnu uslugu.

Za oblast Žonkera u Kataloniji mnogi su, izgleda, čuli.

U Duisburgu u Vulkan štraseu, kažu kolege kamiondžije, ima prostitutki “na vagone”, cena je 30 evra, a dame hoće i da se cenkaju. Zna se gde ima “prijateljica noći” i u Veroni, grad zaljubljenih Romea i Julije.

– Verona – Jug izlaz, kružni tok pravo, semafor levo i ulica oko kilometar duga, na svakih 50 metara stoje… od 15 evra pa naviše…

Leave a Reply