PREVARA VEKA TRUDNOĆA JE BILA LAŽNA Istina isplivala na videlo! Ko je onda rodio dete?!

Ko se ovome nadao!?

Miljana Kulić sinoć se potrudila da napravi burno veče u “Zadruzi”. Nakon što ju je Nemanja Tošić izabrao za portčka, a temperamentnoj Nišlijki nije bilo strano da napravi incident.

Nemanja nije uspeo da održi sastanak, pa je napustio Belu kuću, ali je Miljana odlučila da se nakači na Davida Dragojevića za koga je danas rekla da je potajno zaljubljen u Lunu Đogani.

“Nisi se u mene zaljubio. Da li si u mene ili Lunu? Dodji, hajde da vidim čarapice”, vikala je Miljana dok je trčala za Davidom.

“Ma ti si glumila trudnoću, ti si spremna na sve, pali ste u mojim očima, ne mogu da verujem”, govorila je Miljana, dok su Aleksandra i David pokušavaju da je ignorišu.

Aleksandra Subotić, David DragojevićAleksandra Subotić, David Dragojević, Foto: Printscreen

Podsetimo, za Aleksandrinu trudnoću provlačila se priča dok je još bila u “Parovima” da je za određenu nakndanu lažirala trudnoću sa dečkom Davidom Dragojevićem.

Svi su se začuđeno pitali “Ko je onda rodio dete”, ne znajući da Subotićka ima ćerkicu iz prvog braka sa čovekom za koga je bila udata, a da je čitava druga trudnoća bila farsa.

alo.rs/J.I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *