(Uz*emirujuće fotke) Ušli smo u sobu st*ave gde je u*ica iz velikog izvora ubi0 majku: govorio sam im vežite ga, ali uzalud!

Gorica stradala kada je sinu došla da založi vatru i ugreje ga, priča Radomir Čolojević, otac ubijene Gorice Petrović.

Dalibor Petrović (36) je ubio svoju majku Goricu (57) na pragu kuće, u selu Veliki Izvor kod Zaječara. Prema kazivanju meštana, koji su se zatekli posle zločina ispred kuće Petrovića, u Karađorđevoj ulici, Dalibor je majku izbo desetak puta po grudima, stomaku i vratu.

– Bio je bolestan, bio je u KP domu, lečili ga tamo i posle toga ga lečili na odeljenju neuropsihijatrije, ali nismo se nadali tome. Koliko je koristio on lekove, šta je radio, to ne znam, njega niko nije mogao da kontroliše. Ja nikad nisam prijavljivao, ali on sa majkom nikada i nije imao problema – ispričao je kroz suze Radomir Čolojević, otac ubijene Gorice Petrović, koju je ubio njen sin Dalibor Petrović (36), u zaječarskom selu Veliki Izvor.

Otac ubijene Gorice ispred kuća u kojoj je stradala Foto: Radio Magnum, Zaječar

– On je ovde živeo sa ocem, ja živim u Šipikovu, skoro godinu dana nisma bio ovde. Sada sam došao zbog ovog što se desilo – dodaje Radomir Čolojević.

 

Na krevetu gde je Gorica Petrović ubijena ostala je velika crvena fleka. Dve velike, još uvek sveže fleke se vide i na tepihu u sobi.

 

Krvavi trag u sobi gde je žena ubijena, Foto: Telegraf
Dalibor sa majkom, Foto: Radio Magnum, Zaječar

Prema Radomirovim rečima, njegova ćerka Gorica je bila u Nemačkoj, kada su je zvali da dođe jer je njen muž Jovan loše.

Radomir Čolojević, Foto: Radio Magnum, Zaječar

– To je moja ćerka, došao sam ovde i imao šta da vidim. Ona je pre dva dana došla iz inostranstva jer su joj rekli da njenom mužu Jovi nije dobro. Kada je ona jutros ušla da Daliboru naloži vatru, on je napao nožem. Trebalo je da se preduzmu mere, da su ga odveli na lečenje, kao što je bilo ranije… Vežite čoveka, dajte mu injekcije dok se smiri, kad ozdravi, pustite ga, a ne ovako… On je oko 5 godina bio u zatvoru i tamo se lečio – dodao je Radomir.

Otac i muž je ostao bez porodice, Foto: Telegraf

Policijska patrola je reagovala odmah po pozivu i na mestu zločina zatekla Dalibora koji je nožem sebi prerezao vrat.

Fleka na krevetu, Foto: Telegraf

On je davao znake života i kolima Hitne pomoći transportovan u zaječarski zdravstveni centar, ali je nedugo nakon prijema takođe preminuo.

(J. V./Telegraf.rs/Magnum radio)

Leave a Reply