Molim te, pomozi, ubiće me: dečak, bežećI od tinejdžerske bande, uleteo u prodavnicu uz urlike, a onda se pojavio heroj (video)

Radnici lokalne prodavnice alkoholnih pića spasili su jednog tinejdžera od grupe mladića koji su jurili za njim da ga prebiju.

Edvard Lara, vlasnik prodavnice alkoholnih pića u Bronksu i njegovi radnici, spasili su život neimenovanom tinejdžeru starom 16 godina, kada su sa drvenim štanglama istupili pred lokalnu bandu koja je dečaka jurila, a čitav napad je zabeležen sigurnosnim kamerama.

Kako se navodi, tinejdžer je bežeći od njih našao skrovište u Larinoj radnji, u koju je utrčao i sa vrata zavapio da mu pomognu.

“Mali dečak je ušao unutra da traži pomoć, rekao mi je “Molim te, pomozi mi, ubiće me”. Nisam znao da li imaju noževe ili oružije. Uradio sam ono što sam kao ljudsko biće i morao da učinim”, rekao je Lari, dodavši da ga je ovaj incident podsetio na jedan drugi u kojem je smrtno stradao 15-godišnji dečak jer nije imao ko da mu pomogne kada su ga napali.

Iz policije su saopštili da su za sada uhapsili jednog 15-godišnjeg napadača, dok se za sedmoricom njih još traga.

Prema navodima, banda tinejdžera je pre premlaćivanja dečaka, upucala 56-godišnjeg muškarca koji se nalazio na pešačkom prelazu. On je odveden u bolnicu i njegovo stanje je stabilno.

Kurir.rs/ New York Post – Foto: Printscreen/ Youtube

Leave a Reply