Ovoj djevojci je potrebna pomoć: Luna nakon nervnog sloma izgleda očajno! Evo u kakvom je stanju Đoganijeva! (Video)

Sinoćnja žurka u “Zadruzi 2” jedna je od onih koje će se dugo prepričavati. Jedan od pjevača koji je bio zadužen da zabavi ukućane bio je Slobodan Radanović, bivši dečko Lune Đogani. Njihova burna ljubav obilježila je prošlu sezonu najgledanijeg rijalitija, a svi su željno iščekivali trenutak kada će se bivši ljubavnici ponove sresti pred kamerama.

Njihov prvi pozdrav protekao je hladno, a Luna je sve vrijeme pokušavala da sakrije emocije. Ona je igrala ispred bine sa svojim prijateljima, a u jednom trenutku je zaplesala sa Lazarom Jeremićem ne bi li napravila Slobu ljubomornim.

 

Ipak, kada je njen dečko napustio imanje, ona više nije mogla da obuzda tugu. Otrčala je u pab gdje je jecala i vrištala u potpunom rastrojstvu, dok su Savo Perović i Adam Đogani bezuspješno pokušavali da je smire.

Luna je nakon burnih dešavanja otišla u hotelsku sobu gdje trenutno spava pored ovonedjeljnog vođe Save. Ona je potpuno iscrpljena utonula u san, ali se često budila i prevrtala po krevetu. Savo je sve vrijeme bio uz nju, pa ju je mazio po leđima i pokrivao jorganom.

(Pink.rs)

Leave a Reply