SRPSKA PJEVAČICA PJEVA TURSKIM MILIONERIMA: A kad vidite kakva se pojavila, bit će vam jasno zašto TURCI NISU SPAVALI CIJELU NOĆ

Popularna srpska pjevačica Milica Pavlović je u srijedu velikom proslavom u jednom prijestoničkom hotelu u društvu prijatelja proslavila svoj 27. rođendan, a nakon lude žurke je odmah spakovala kofere i otputovala u Tursku, gdje je imala svoj prvi internacionalni nastup.

 mm
Naime, menadžment jednog luksuznog hotela u Bodrumu je ovog leta napravio listu velikih zvijezda iz mnogih evropskih zemalja, pa su tako iz Srbije željeli da ugoste upravo Milicu.

– Ovaj Miličin nastup je bio po mnogo čemu drugačiji. Na prvom mjestu je ijreč o nastupu u hotelu koji je organizovan samo za uspješne ljude i elitu, budući da je menadžment luksuznog hotela željeo da ovog ljeta svojim gostima ponudi drugačiji i ekskluzivniji program. Milica je za potrebe ovog nastupa morala i da koriguje svoj repertoar, pa je tako uz svoje velike hitove pjevala i mnoge popularne pjesme na raznim jezicima. Turke je posebno oduševilo kada je Milica zapjevala pjesmu “Memleketim” koju u originalu izvodi Ajten Alpman, što je bilo propraćeno ogromnim aplauzom. Njen dolazak u Bodrum je izazvao i interesovanje turskih medija, koji su danas objavili zaista lijepe reportaže o Miličinom nastupu, a posebno su istakli da je bila veoma ljubazna i da je izašla u susret svima koji su željeli da se fotografišu sa njom – otkriva izvor.

mm34

Milica je prezadovoljna kako je protekao ovaj neobičan angažman, a nas je zanimalo da li joj je zapao za oko neki turski milioner.

m2

– Zaista sam zadovoljna kako je prošao ovaj nastup, ovo je prvi put da sam imala priliku da pjevam ljudima koji nisu sa našeg govornog područja, kao i malo drugačiji repertoar. Bodrum je predivan, generalno je Turska divna zemlja i oduševili su me ljudi, koji su nevjerovatno ljubazni i prijatni. Moram da priznam da me je pomalo iznenadilo i interesovanje turskih medija za moj nastup, ali su mi tamošnji pripadnici sedme sile rekli da su me primijetili još prošle godine, kada su svi svjetski portali pisali o meni… Što se tiče publike, odnosno muškog djela, ja sam u Bodrum došla pravo sa mog rođendana, bila sam iscrpljena i premorena, ako mi vjerujete jedva sam uspjela da vidim članove svog benda, iako su bili na metar od mene – kaže Milica uz osmijeh.

ps5p4p1p

novi.ba

Leave a Reply