Miljana hitno prevezena na psihijatriju: U teškoj depresiji pred sinom pokušala ono najgore!

Učesnica druge sezone rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić, koja na imanju boravi sa majkom Marijom Kujlić, sinom Željkom i dadiljom, već izvijesno vrijeme se žali da pati od postporođajne depresije. Temperamenta Nišlijka žalila se danima na bolove u grudima, koji su posljedica napada panike, kao i na visok pritisak, a kako ju je majka Marija ignorisala, Kulićeva je posegla za drastičnijom mjerom kako bi privukla pažnju.

Miljana je prijetila da će sebi presjeći vene, zbog čega je produkcija odmah reagovala, zaustavila zadrugarku u sumanutoj radnji i poslala na psihijatriju Gornja Toponica u Nišu.

Naime, kako izvor blizak Kulićevoj porodici navodi, Miljana je nezadovoljna i nesrećna zbog više stvari.

– Miljana je klasičan primjer hipohondre. Kada čuje da se nekome nešto loše desilo, ona to odmah projektuje na sebe i misli da će i nju isto ili nešto još gore zadesiti. Po ulasku Ane Korać u “Zadrugu” bila je jako uznemirena kada je saznala da je starletin otac iznenada preminuo od srčanog udara i odmah je počela da govori kako osjeća bolove u grudima. Potom je saznala za tragediju koja je zadesila Darka Lazića i zbog toga je danima bila utučena. Hipersenzibilna je i to u kombinaciji sa post porođajnom depresijom često dovede do haosa – navodi izvor i objašnjava šta se dogodilo kobnog dana.

– Miljana se žalila svojoj majci kako joj nije dobro i isticala da osjeća bolove u grudima, kao i da joj je pritisak visok, međutim, kako Marija zna da Miljana često umišlja probleme, nije reagovala na njenu paniku. Kulićevoj je zbog toga pala klapna, te je otišla u zasebnu prostoriju, gdje u Imaginarijumu žive ona, njena majka i sin Željko, uzela kuhinjski nož, zavukla se u ćosak i počela da prijeti: “Ubiću se, sada ću lijepo sama da završim sa životom kada nikome nije stalo do mene. Kakva si ti to majka kad ne brineš što me boli u grudima, što mi je loše? Evo, sama ću da presiječem vene i da okončam”. Kada je Marija vidjela da situacija nije naivna, rekla je obezbjeđenju da hitno alarmira produkciju. Obezbjeđenje je odmah reagovalo, oduzelo Miljani nož i izvelo je iz kompleksa – objašnjava izvor i nastavlja:

– Miljana je odmah prevezena u Gornju Toponicu, psihijatrijsku ustanovu u Nišu, gdje se već godinama liječi od opsesivno – kompulsivnih poremećaja i depresije. Psihijatar je obavio višečasovni razgovor sa njom i utvrdio da Miljana nema ozbiljnu namjeru da naudi ni sebi ni okolini, već da samo privlači pažnju na pogrešan način, te je nakon seanse vraćena u “Zadrugu”. Psihijatar joj je dao i nove lijekove, koji bi trebalo da joj pomognu i podignu joj raspoloženje – završava izvor.

Podsjećamo Kulićeva je više puta u rijalitiju isticala kako se ne osjeća dobro, te da je neraspoložena od kako se porodila.

– Mnogo se loše osjećam, patim od postporođajne depresije. U meni je mnogo strahova, od kako se Željko prvi put zagrcnuo dok sam ga dojila, ja od tad ne mogu da se smirim. Boli me u grudima stalno, pritisak mi je visok, ne mogu da se kontrolišem – rekla je ranije Miljana za crnim stolom u Bijeloj kući, ali niko od zadrugara tome nije pridavao značaj.

(Kurir)

 

Leave a Reply