SCENA PRELJUBE IZ KORENA UZBURKALA SRBIJU: Simka imala SE*S sa Tolom, a ISTINA koja se krije iza toga je BOLNA!

Sedma epizoda serije “Koreni” bila je veoma uzbudljiva, a jedna scena zapalila je društvene mreže.

Pošto Zora nije zatrudnela, Đorđe Katić nudio je novac za udovicu sa decom koja će i njemu roditi naslednika. Ali se on poražen vratio u Prerovo, pa je nastavio da kinji Simku, koju je majka savetovala da ga prevari i tako zatrudni.

I sam Đorđe usnuloj ženi u pijanstvu je predlažio to isto, da bi malo kasnije povukao reči za koje misli da ih ona možda nije ni čula.

Međutim, Simka je ipak prevarila muža! Kad su nadničari došli u kuću Katića na ručak, ona je otišla do Tole i s njim prevarila Đorđa.

Ova scena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama. Scena o kojoj se itekako polemiše na Tviteru je trenutk u kom očajna Simka bukvalno “moli” Tolu da bude sa njom ne bi li joj napravio naslednika.

Ova scena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama
Ova scena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežamafoto: Printscreen

“Simka kada zgreši sa Tomom… uradiće to iz ljubavi prema Đorđu”, “Uh kakva emocija”, “Mićalovićka glumi perfektno”, samo su neki od komentara koje je izazvala ova scena.

Ovaj momenat u domaćoj seriji “Koreni” pokazao je da bogatstvo ne donosi sreću, kao i to na šta je očajna Simka bila spremna samo da Đorđu rodi dete kako bi je prestao da je kinji, maltretira i krivi za sve

“Koliko patnje i nemira sa sobom nose bogati. Toliko da postanu duhovni sirotani”, samo je jedan od komentara na Tviteru koji jasno opisuje ovu situaciju. Takođe se mogu pročitati komentari da žene nisu imale nikakav položaj u 19 veku.

Tviteraši su se složili da su Sloboda Mićalović i Nenad Jezdić maestralno odglumili i da im nema ravnih.

Ova scena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama
Ova scena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama

(Espreso.rs/Alo.rs)

Leave a Reply