Evo kako izgleda vila od dva i po miliona eura, koju je Duško kupio na poklon Karleuši!

Kuća vrijedna dva i po miliona eura, koju je Duško Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija na poklon svojoj supruzi, nalazi se u elitnom deijlu srpske prijestonice, na Senjaku. Vila, koja ima tri sprata, četiri kupatila, spoljni i unutrašnji bazen, dvije garaže, te raskošno dvorište, mogla bi zaista da bude njena ukoliko uspije da izgladi trenutno poljuljani odnos sa suprugom.

Neposredno prije nego što su u javnost procurile fotografije, JK se hvalila skupocjenom vilom koju joj je pazario darežljivi suprug. Isticala je, takođe, da je ponosna na njega jer novac ne investira u krpice i obuću, kao što to čini ona, već razmišlja o porodici i trudi se da im obezbijedi lagodan život. Obećala je ona tada i žurku povodom useljenja, te najavila renoviranje, ali i namještaj koji će specijalno po njenoj želji stići iz inostranstva. Prema njenim riječima, plan je bio da se na proljeće s djecom useli u novi prostrani dom, a da do tada svi radovi koje je zamislila budu – gotovi.

Ekipa „Alo!” otišla je do ovog elitnog beogradskog naselja da provjeri da li se na kući već sada odvijaju neki radovi, međutim, tamo nismo zatekli ništa, osim vremešnog gospodina koji je zadužen za čuvanje vile.

– Ne mogu ništa da vam kažem i ne smijem s vama da razgovaram – rekao nam je čuvar bivšeg doma Dragana Stojkovića Piksija, a sada Duška Tošića, kada smo ga upitali o vlasnicima kuće, ali i o eventualnim radovima.

U ogromnom dvorištu ove vile, s lijeve strane, nalazi se velika garaža, u kojoj smo vidjeli crnu limuzinu marke „mercedes“ francuskih registarskih tablica. Sa desne strane, ušuškan u zelenilo, nalazi se spoljni bazen, a malo iza bazena naziru se dječje igračke, tobogan i ljuljaška, najvjerovatnije ostale još od Piksijeve unuke iz vremena kada je ona tu boravila.

Na kući nema nikakvih radova, kako spolja, tako i unutra. Sobe, na kojima nije bilo roletni, nisu bile osvijetljene. Zaključili smo da u kući nema nikoga. Da li će i ubuduće tako ostati ili će pak biti sve onako kako je Karleuša najavila, ostaje nam da vidimo.

– Kuća je lijepa i prostrana. Naša porodica će biti srećna tamo. Duško je zadužen da naša porodica lijepo živi. Da je na meni, živjeli bismo u velikom garderoberu. Skandalozno mi je što ljudi u Srbiji kritikuju to kada muškarac ženi kupi nešto poput kuće. Pa, ona je majka njegove djece – govorila je nedavno Karleuša za medije.

Leave a Reply