HOROSKOP ZA 25. JANUAR: Trpite veliki pritisak na poslu, ali ne brinite, stiže nova ponuda…

Vagama partner zamjera zbog prijatelja, Strijelčevi neka izbjegavaju alkohol.

OVAN

POSAO: Niste zainteresovani za početak nove saradnje jer ne verujete osobi koja vam je to ponudila. Moguće je da ćete u narednom periodu imati određene poslovne komplikacije, piše “Alo!“.

LJUBAV: Očekuju vas veliki preokreti kada je u pitanju polje emocija. Mnoge stvari se mogu promijeniti iz korijena tokom današnjeg dana. Niste sasvim spremni na to.

ZDRAVLJE: Ubrzan rad srca bi mogao da vam stvara tegobe na polju zdravlja. Ne osjećate se baš najbolje i bilo bi dobro da mirujete danas. Oko svega se detaljnije posavjetujte sa ljekarom.

BIK

POSAO: Nije povoljan trenutak za bavljenje pitanjem prodaje ili bilo kakvih promjena vezano za nekretnine i zemljište. Potrudite se da danas ne riješavate ni važnu papirologiju.

LJUBAV: Vaše emocije nisu iste kao prije, imate utisak da ste prestali da volite osobu sa kojom ste u vezi. Moguće je da vam nije uvijek lako da sami shvatite šta želite u cijeloj toj priči.

ZDRAVLJE: Grudni koš je osjetljiv- srce i pluća. Povedite računa o svom zdravlju tokom današnjeg dana i izbjegavajte bilo kakve rizične poteze na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Brzo riješavate probleme koji su iskrsli. Možete da računate na pozitivan ishod posla. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će faktor sreće biti na vašoj strani.

LJUBAV: Niste raspoloženi za prepirke sa voljenom osobom koja djeluje kao da jedva čeka da vam prebaci nešto svakog trenutka. Moguće je da je stanje veoma napeto.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osjetljivi i ne osjećate se dobro. Tokom ovog perioda možete da budete skloni prehladi, virusima i gripu. Povedite računa o sebi danas.

RAK

POSAO: Oscilacije na polju finansija vas brinu ali ne biste trebali mnogo da se plašite. Rješenje vam ubrzo dolazi. Potrudite se da stvari sagledate sasvim jasno iz svih uglova.

LJUBAV: Na neki način ste došli do nestabilnosti emotivne veze, desilo se mnogo stvari koje vas udaljavaju od partnera. Možete da očekujete da ćte u narednom periodu imati krizu.

ZDRAVLJE: Povećan apetit bi mogao da vodi do prejedanja a zatim i do toga da dobijete višak kilograma- ponovo. Važno je da u narednom periodu povedete više računa o ishrani.

LAV

POSAO: Iako težite tome da kreirate harmonične odnose na poslu, danas ipak možete imati neki manji konflikt. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nove poslovne izazove.

LJUBAV: Odlučili ste da ne želite da trpite bilo šta što vam ne prija i zato ćete jednu vezu uskoro privesti kraju. Sretniji ćete biti sami. Za sada je tako jednostavno bolje za vas.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak bi mogao da vas muči u narednom periodu pa je važno da o tome povedete dovoljno računa. Izbjegavajte stresne situacije kao i pretjerano naprezanje.

DJEVICA

POSAO: Intuitivno nalazite odgovore na neka pitanja. Slušajte sebe i sigurno nećete napraviti grešku. Pred vama je period u kojem možete da imate pozitivna dešavanja na poslu.

LJUBAV: Skloni ste tajnim vezama i dešavanjima iza kulisa. Vodite računa da vas neko ne razotkrije i poremeti vam planove. Moguće je da ćete imati sklonost ka javnim skandalima.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči i mogući su problemi sa nervozom. Potreban vam je neki način da se rasteretite i opustite. Ugađajte sebi i nađite način relaksacije koji vam odgovara.

VAGA

POSAO: Niste zainteresovani za posao danas. Želite da se malo odmorite od svega. Današnji dan je povoljan da se distancirate od obaveza i da se posvetite privatnom životu.

LJUBAV: Partner vam zamjera da su vam prijatelji važniji i da sa njima provodite više vremena nego sa njim. Pokušajte da mu udovoljite. Izbjegavajte bilo kakve svađe danas.

ZDRAVLJE: Nervna napetost bi mogla da bude naglašena kod vas a skloni ste i grčevima u mišićima. Možete da očekujete da će vam pomoći ako budete povećali unos magnezijuma.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate neke nove ideje koje bi pozitivno mogle da utiču na pokretanje vašeg posla. Pred vama je period u kojem uz dodatni angažman možete da dođete do dodatne zarade.

LJUBAV: Veoma brzo mijenjate svoje mišljenje prema osobi prema kojoj ste na samom početku gajili veoma velike simpatije. Nije vam lako da sasvim otvoreno pokažete svoja osjećanja.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi i osjećate se jako dobro. Pred vama je period u kojem možete da očekujete stabilno stanje na polju zdravlja. Posvetite se bavljenju sportom.

STRIJELAC

POSAO: Vi ste avanturista, rizici su vaša omiljena stvar, pa biste danas vrlo lako mogli da krenete tim putem. Potrudite se da danas ipak ne ulazite u prevelika ulaganja.

LJUBAV: Tražite partnera koji ima otvorena shvatanja i koji vas neće ograničavati. Potrebna vam je fleksibilna i otvorena osoba sa kojom možete da se nadopunjujete u svemu.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol i bilo kakva opojna sredstva. Današnji dan vam nije ni malo povoljan i lako bi moglo da dođe do neželjenih reakcija, trovanja i tome sl.

JARAC

POSAO: Očekuju vas promjene na polju finansija koje niste očekivali. Budite spremni na sve. Potrudite se da budete pribrani i spremni da se zrelo nosite sa rješavanjem problema.

LJUBAV: Imate neke unutrašnje dileme i nesigurnosti koje se negativno odražavaju na odnos koji imate sa vašim bračnim partnerom. Ako ste slobodni nije povoljan dan za novu vezu.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da svaki dan izdvojite više vremena kako biste odmorili. Vaše zdravlje treba da vam bude na prvom mjestu, a ne obaveze.

VODOLIJA

POSAO: Trpite veliki pritisak na radnom mjestu i to vam ne prija. Moguće je da ćete uskoro promijeniti posao. Pred vama je period u kojem ćete moći da dobijete neku novu ponudu.

LJUBAV: Pokažite otvoreno partneru kako se osjećate i dosta toga ćete uspjeti da riješite. Ako budete držali sve u sebi neće biti dobro. Moguće je da će doći do neočekivane svađe.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube, vodite računa o boljoj higijeni usne duplje. Pred vama je period u kojem bi bilo dobro da posjetite stomatologa radi redovne kontrole.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i želite da ostvarite veći napredak na polju posla. Nećete odustati dok ne budete došli do realizacije ciljeva koje ste sebi postavili u prethodnom periodu.

LJUBAV: Riješili ste da preuzmete inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada. Konačno ste spremni da napravite prvi korak i da pokrenete mogućnost ulaska u ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vas prati. Očekuju vas pogotovo problemi u vratnom predijelu. Prijalo bi vam da odete na masažu. Posvetite se više svom zdravlju.

Leave a Reply