Otac je tuka0 i dr0girao se pred njom: Aleksandra svoju sreću našla pored Davida, a onda je i on ostavio!

Diskvalifikovanu zadrugarku Aleksandru Subotić život nije mazio uopšte! Naprotiv, problemi rijaliti zvijezde su sve veći budući da sada mora da se stara ne samo o sebi nego i o petogodišnjoj kćerki Magdaleni.

Zbog stalnih problema sa porodicom i neraščićenih računa, ali i zbog namjere da konačno uzme stvar u svoje ruke i sredi život, Aleksandra se vjerila sa Davidom Dragojevićem, kojeg je upoznala u rijalitiju, i prešla da živi kod njega u Novom Sadu. Nakon što je ona izbačena iz rijalitija, a on otpočeo vezu sa Anom Korać, bliži se dan kada će morati da napusti dom u kojem se trenutno nalazi. Iako o njoj i njenoj nasljednici brine Davidova majka Biljana, ona će morati da ispoštuje volju sina, koji će po svemu sudeći novu snajku dovesti u kuću.

Iako je David rekao da više ne razmišlja o Aleksandri i da se skroz prepustio vezi sa Anom Korać, Aleksandra i dalje ostaje u njegovom domu sa kćerkom jer nema gdje.

– Ja sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Iako ne podržavam način na koji je David prekinuo vezu sa Aleksandrom i upustio se u novu, moram da kažem da on ima pravo na svoj život. Znam da mu je Aleksandra bila odana i da mu nikad ne bi uradila šta je on njoj. Aleksandra i Magdalena su kod mene i dalje. Ja sam ih jako zavoljela. Aleksandri nimalo nije lako. Puštam je da sama odluči šta će i kako će da radi, pa i gdje će da živi – rekla je Biljana Dragojević.

Aleksandrini roditelji Karađorđe i Ljuba takođe su učesnici rijalitija, gdje svakodnevno vode pravi rat sa najbezočnijim uvredama i psovkama. Aleksandru je sve to mnogo pogađalo i u više navrata je rekla da je nijedno od njih ne zanima.

– Ne zanima me niko od moje porodice, jer za mene nisu bili tu kad je trebalo. Ne zanima me ni šta pričaju, ni šta rade – rekla je Aleksandra za “Blic” po izlasku iz rijalitija.

Osim povremenih objava na Instagramu, Subotićeva se ne oglašava javno, a izvor kaže da je očajna i da joj se situacija u kojoj se nalazi čini beznadežnom jer ne može da se vrati u kuću u Kaluđerici zbog loših odnosa sa familijom, ali i zbog straha za svoj i kćerkin život jer je  na njihovu kuću bačena bomba.

– Ona baš nema sreće. Dijete je imalo nesrećno djetinjstvo sa roditeljima koji su se stalno svađali. Karađorđe je proveo pola života po zatvorima dok su mu djeca rasla, a Ljuba išla svojim putem. Od oca je Aleksandra doživjela i nasilje i gledala ga kako se drogira, to je i pričala u rijalitiju – kaže Aleksandrina rođaka, koja želi da ostane anonimna.

Da Aleksandra ne zna šta će da radi i da je u teškom psihičkom stanju govore snimci emisije “Paparaco lov”, na kojima se vidi kako bezvoljno hoda. U jednom trenutku ona sa Biljanom odlazi u vrtić po Magdalenu, ali zaboravlja da zatvori kapiju, zbog čega Davidova mama izlazi iz auta da bi to uradila. Po djevojčicu u vrtić je takođe otišla Biljana, koja ju je kada su stigli kući izvela iz auta dok Aleksandra pored njih nijemo hoda.

 

Leave a Reply