Nešto vise od 10-tak godina od sm*ti Toseta Proeskog, pronadjen ruksak sa mjesta nesrece. Roditelji u š0ku, Tose ima sina?

Toše je u roditeljskoj kući u Kruševu uredio stan u kojem se igraju mali nećaci. Slobodne vikende provodio je s Nikolom (4) i Kristijanom (10) Iako u dubokoj tuzi, Tošina sestra Dora i njen suprug Slaven Risteski svakodnevno primaju stotine, a vikendima i tisuće posjetitelja, koji dolaze iz raznih zemalja kako bi vidjeli rodnu kuću Toše Proeskog.

 

Za njega Kruševčani kažu da je od malena bio anđeosko dijete s anđeoskim glasom. Toše je u stanu koji si je uredio na prvom katu roditeljske kuće u Kruševu provodio vikende i svaki slobodan trenutak uživajući u igri s malim nećacima Nikolom (4) i Kristijanom (10). U dnevnom boravku stana stoje sve stvari, odjeća i tenisice, koje je kobne večeri, 15. listopada, Toše ponio sa sobom na put. – Bez svoje bijele i zelene trenirke nikad nije putovao – kaže Slaven, pokazujući nam neraspakirani ruksak, koji je nakon nesreće vraćen roditeljima u Kruševo.

Uza zid dnevnog boravka naslonjene su tri gitare, među njima i prva Tošina gitara s motivom palme na kojoj je svirao kao dječak. Na toj gitari sada uči svirati njegov nećak Kristijan, koji ide tek u četvrti razred one iste osnovne škole koju je pohađao Toše Proeski. –

 

Toše je uvijek govorio da je mali Nikola rođeni maneken, a Kristijan je taj koji će ga jednog dana nadmašiti. Za njih čuvamo po 10 još neobjavljenih kompozicija koje je skladao Toše – kaže Slaven Risteski, suprug Tošine sestre Dore.

IZVOR: HABER.BA

Leave a Reply