ŽENE, BJEŽITE OD NJIH, DA SE NE BI KAJALE KASNIJE: Ovo su najgori tipovi muškaraca za svaki horoskopski znak

Ako tražite dečka, vjerujemo da vam je svaka pomoć u tome dobrodošla, pa čak i horoskop.

Na našem portalu već ste mogli čitati o najboljim tipovima muškaraca za svaki horoskopski znak, a sada smo se osvrnuli na one najgore koje biste trebale izbjegavati u širokom luku. Stoga, ako ne želite riskirati slomljeno srce, poslušajte što vam savjetuju zvijezde:

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna obično su jako nesigurne u sebe, pa je nagori izbor za njih jednako nesiguran frajer uz kojeg nikad neće steći samopouzdanje.

Bik

Mrzovoljni i nervozni muškarci najgori su izbor za ženu Bika koja više od svega voli uživati u životu.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku trebale bi izbjegavati prezauzete muškarce, jer vole sve raditi u paru i mrze biti usamljene. Također loš izbor su i frajeri kori imaju drugačije radno vrijeme.

Rak

Muškarci koji ne planiraju imati djecu najgori su izbor za žene rođene u znaku Raka kojima je obitelj na prvom mjestu i koje najviše sanjanju u zasnivanju svoje.

Lav

Lavice najviše mrze kada ih netko kontrolira, pa bi zato definitivno trebale izbjegavati ljubomorne i posesivne muškarce.

Djevica

Iako i same često djeluju hladno, kada su u sretnoj vezi ne skrivaju svoje osjećaje, pa su zatvoreni muškarci koji ne znaju pokazati emocije najgori izbor za Djevice.

Vaga

Vage će biti najnesretnije uz muškarca koji se prema drugima odnosi neljubazno i bez poštovanja jer su ženama rođene u ovom znaku pristojnost i empatija obično najizraženije kvalitete.

Škorpion

Žene rođene u ovom znaku često su pretjerano ljubomorne pa za njih nikako nije dobar izbor muškarac koji većinu dana provodi u društvu žena. Najbolje bi, ipak, bilo da poradite na sebi i pokušate obuzdati svoju ljubomoru, pa ćete i lakše naći te zadržati dečka.

Strijelac

Žene Strijelci najčešće su dosta ozbiljne i zrele pa su za njih najgori odabir djetinjasti frajeri koji nikada neće u potpunosti odrasti.

Jarac

U ovo znaku najčešće se rađaju poprilično tvrdoglave žene pa su za njih najgori izbor jednaki takvi muškarci, jer to znači da će se s njima samo svađati.

Vodenjak

Žene rođene u ovom znaku cijene svoju slobodu i vole biti spontane pa će se najsputanije i samim tim najgore osjećati uz nekog dominantnog muškarca.

Ribe

Ribama je u vezi na prvom mjestu povjerenje, pa su najgori frajeri za njih lažljivci i nepouzdane osobe jer se uz takve nikada neće osjećati sigurno.

 

 

IZVOR: Novi.ba

Leave a Reply