OGLASILI SE RODITELJI MILIJANE KOJA SE UDAJE ZA 53 GODINE STARIJEG MILOJKA! Moj muž je poznat u Užicu, on više ne postoji! Mlađa ćerka samo plače, a mene je potpuno razočarala ZBOG JEDNE STVARI!

Veza Milojka Božića (74) sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović (21) iz Pilatovića kod Užica i dalje je top tema o kojoj bruji cela Srbija!

Međutim, roditelji mlade Milijane, koja bi trebalo da se uda za Milojka 7. septembra, nisu oduševljeni njenim izborom.

“Ja ne postojim od kako je ona sa njim! Ne pominjite mi tog starca! Jako sam razočaran u ćerku”, rekao je između ostalog Milijanin otac.

Njena majka sa druge strane, podržava vezu, a jedino što joj smeta su komentari ljudi, naročito nepoznatih.

“Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to obelodanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentarišu kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dve žene. Pa čak i ćerku staru 31 godinu”, kaže Slađana Bogdanović, Miljanina mama za Republiku.

Priznaje i da je njen muž veoma razočaran.

“Na neki način je poznat u Užicu, pa ga svi pitaju, zapitkuju, a najviše ga bole komentari. Ljudi nas i ne poznaju, a tako nešto pišu. Imam i mlađu ćerku, koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun porodice. Ja sam majka i Miljani želim svu sreću, odobravam joj, ali me mnogo boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebalo da radi”, govori Slađana.

Ulazak u rijaliti

Srbija bruji o ovoj vezi, a ekskluzivno za Kurir su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.

“Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gde ću se pojaviti”, kaže Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najlepša svadba ikada! Ona uveliko bira venčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

(Kurir.rs)

Leave a Reply