Dnevni horoskop za DANAS, za 1. jun 2018. Rak oseća novi emotivni uzlet, Vaga dobrog zdravlja…

Prvi dan meseca juna, ispunjen dobrom energijom je pred nama! Sve oko nas vrvi od inspiracije i budi ono najbolje u svima nama, s željom da budemo bolji prema drugima, a najpre prema sebi, ne škodeći drugima pritom.

S lakoćom ćete pristupati i obavezama na radnom mestu, jednostavno ovo je period za dobre rezultate koje ćete sami ostvarivati i na koje ćete biti ponosni. Uz dašak ljubavi za vratom koji nesebično šalje Venera, i lagodnost i bezbrižnost Blizanaca, vaš elan neće tek tako posustati, na bilo kom životnom polju. Zato ne budite lenji, prigrlite sve što vam se pruža, prigrlite život, pise danasnji dnevni horoskop.com.

Ovan
POSAO

Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

LJUBAV

U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE

Moguća je glavobolja.

Bik
POSAO

Izgleda kao da vam saradnici zameraju to što lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

LJUBAV

Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Možda da se okanete tih stvari i proradite na vama?

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Blizanci
POSAO

Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.

LJUBAV

Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

Rak
POSAO

Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika. Mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.

LJUBAV

Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Lav
POSAO

Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja.

LJUBAV

Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumevanje kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje već slobodno izrazite ono što mislite i osećate.

ZDRAVLJE

Napetost.

Devica
POSAO

Imponuje vam saznanje da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh.

LJUBAV

Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ulepšajte svoj intimni život tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade…

Vaga
POSAO

Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima i delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju.

LJUBAV

Čini vam se da neko strogo kontroliše vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Škorpija
POSAO

Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovnoj saradnji, tako da vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

LJUBAV

Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Izbegavajte zagušljive prostorije.

Strelac
POSAO

Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve. Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama.

LJUBAV

Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili ljubavna pravila.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu…

Jarac
POSAO

Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.

LJUBAV

Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Vodolija
POSAO

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama.

LJUBAV

Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.

ZDRAVLJE

Kontrolišite krvni pritisak.

Ribe
POSAO

Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu.

LJUBAV

Budite dovoljno diskretni. Postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

danasnji-dnevni-horoskop.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *