Merkur u Blizancima u trigonu sa Marsom u Vodoliji od 31. maja do 5. juna 2018 – donosi uspeh učenicima i studentima i pravo vreme za sve da se pokrenu i ostvare ono o čemu odavno razmišljaju

Merkur u Blizancima u trigonu sa Marsom u Vodoliji od 31. maja do 5. juna 2018: Vreme je da se pokrenete i iskoristite ovaj, ne baš česti tranzit Merkura u Blizancima sa Marsom u Vodoliji. Ako treba da mentalno budete aktivni, bićete ! Ako treba da rešite neke administritivne stvari, sada krenite u to.

Ovo je aspekt koji je dobar za razne vrste mentalnih aktivnosti, jer daje veću brzinu i snagu mislima, dinamiku razmišljanja,smišljanja i realizacije neke ideje, plana, piše astrolog Svetlana Milenković-Filipović. Merkur u Blizancima podstiče brzi protok misli i informacija, koje mogu smelo sada da se izraze i slobodnije. Ako treba da svoje mišljenje sada predstavite, a niste imali ranije hrabrosti, sada je vreme da to učinite. Ako treba da uđete u neku ne baš svakodnevnu i uobičajenu aktivnost, sada dok je Mars u Vodoliji u trigonu sa raspričanim Merkurom u Blizancima, treba da ostvarite. Doći će vam ideja kako da odbranite nešto što radite, pa čak i kako da nametnete svoje ideje, da ih plasirate drugima ili u javnosti.

Ovaj aspekt će mnogima doneti da brzo nešto ostvare, bilo da je reč o nekom kontaktu, sastanku, dogovoru, izražavanju i prenošenju misli i poruka, bio da je reč o nekom putovanju.

Obilje misli, koje neprestano dolaze, razne ideje,puno kontakata, ali i izvesna specifičnost ili originalnost biće prisutna. Sada možete nešto uraditi na drugačiji način i to može da ispadne sjajno.

Pokrenite se, odlučite se sada slobodno za nešto, donesite odluku, ali krenite da nešto realizujete što ste odlučili.

 

Ako želite ovih dana da se o nečemu obavestite, saznate, to će većini ići lako.

Ukoliko treba da nešto polažete i tu će se mnogima, posebno ako imate neke planete na početku Blizanaca, Vage ili Vodolije, posebno oko 4-7 stepena, odvijati brzo i lako.

Susreti i druženja, putovanja, izlasci na ispite, polaganja, odgovaranje u školi ili pismeni sastavi i slično mogu proći bolje nego uobičajeno. Ima više ne samo znanja, nego i snalažljivosti.

Povoljno je i za sastanke, okupljanja, grupne aktivnosti, grupne saradnje, timski rad i sl.

Što se tiče druženja i dopisivanja, slanja poruka, višestruki kontakti, višestruke mentalne aktivnosti, kod nekih mogu biti i uspešna takmičenja u nečemu, ili nadmetanja u znanju, ili sportska. U raznim veštinama se sada pokazuje veće umeće ako u to uložite malo vremena i truda. Pisanje, govor, obuke sve to ide brže, lakše i bolje. Ako ne verujete, proverite.

astrosudbina.com

Leave a Reply