SAD JOJ NI GABANA NE MOŽE POMOĆI: Jelena Karleuša se obukla i izblamirala kao nikad u životu! (FOTO)

Jelena je već poznata kao neko ko voli da se oblači neobično, ali je ovaj put je i tu granicu prešla

Sve što Jelena Karleuša radi mora da bude ekstravagantno, pa tako i njen stil. Retko kada pevačica ponese neku “običnu” odevnu kombinaciju. Čak i ako joj se to desi, ona mora da je ukrasi nekim neobičnim detaljim.

 

😏👑

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

U svojoj karijeri prošla je kroz različite faze, od mrtvačke lobanje zalepljene na čelu preko štrumpf plave kose, ali ovaj put je JK prevazišla samu sebe.

#tb ❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nema za džabe JK pesmu “Devojke vole dijamante”. Voli ih i ona. I to previše.

Naime, Jelena se na svom Instagram profilu pohvalila novim odevnim komadom koji do sada sigurno niste videli – pantalonama od dijamanata i kristala.

Last night… #performing

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Često Jelena u svoje odevne kombinacije uključuje ovakve elemente, bilo da su u obliku preglomaznih minđuša ili neke “kape” za glavu, ali ovaj put je baš preterala.

Ona je objavila sliku na Instagramu i napisala kako je zaljubljena u svoj nakit za noge. Mnogi su se pitali kako uopšte obuče ovako nešto na sebe?! Koliko joj energije i vremena zato treba?!

In love with my new @iamjenniferle shoes and @demodejewelry leg jewelry

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Doista, deluje kao jedan poprilično komplikovan odevni komad. Pritom i težak za nošenje. Sigurno nije lako hodati sa ovolikom količinom kiča na nogama.

politika-ekspres.net

Leave a Reply