OGROMAN OSEĆAJ TUGE: Smrt muža članice žirija ZG ostaje večna patnja (FOTO)

Popularna pevačica Snežana Đurišić kaže da i posle četiri godine od smrti supruga Slobodana Gvozdenovića tuga ne prolazi. Članica žirija “Zvezde Granda” se trudi da bude jaka, retko skida osmeh sa lica, ali i priznaje da je i ona krhka žena.

Ostavljate utisak jake i autoritativne žene, ali nedacno ste izjavili da se borite sa tugom. Na koji način ste se izborili sa gubitkom supruga?

– Koliko god vi mislili da ste jaki, dogode se udarci u životu koji vas naprosto obore. U tim momentima, kad mi je tuga iscrpla svu snagu i kad nisam bila u stanju da se sama izborim sa tim, oslonila sam se na veru, porodicu, prijatelje i pronašla energiju i volju da nastavim dalje. Zahvalna sam bogu na tome svaki dan.

Čini se da i danas podjednako patite za mužem, koji je preminuo 2013. godine?

– Osećaj tuge, nažalost, nikada ne prođe. Ali ljubav koju sam imala ljubomorno čuvam i snažno osećam i dan-danas, a ona traje i trajaće.

Kad se osvrnete iza sebe, koji vam je najlepši, a koji najteži trenutak u životu?

– Zaista ne bih mogla da nabrajam, na taj način, poput kakvih kamenčića, trenutke i uspomene koji čine moj život. Ono što mogu ja svakako to da se radujem i budem zahvalna na svim onim lepim trenucima koji su se desili i koji, nadam se, neće prestati da se dešavaju.

Osim u poslu uživate i u ulozi bake. Da li su vaši unuci svesni da im je baka javna ličnost?

– Unuci često gledaju baku na televiziji, pevaju bakine pesme i bili su i na mom koncertu. Svesni su da sam javna ličnost, rastu munjevitom brzinom i impresije sveta oko njih im ne promiču. Vreme koje provodim sa njima je dragoceno, s obzirom na to da mi ćerka živi u Americi. Trudim se da ih ne razmazim, koliko god je to u moći jedne bake, a svi znamo čemu bake služe.

politika-ekspres.net

Leave a Reply