Ispovest: Pre dve nedelje sam spavala sa čovekom koji može deda da mi bude

Imam 19 godina i pre dve nedelje sam spavala sa čovekom koji može deda da mi bude. Ima 63 godine i rekao mi je da je vlasnik jedne velke firme u Nemačkoj, da ima vilu u Budvi, da ima sve osim lepe, zgodne i mlade devojke. Obećao mi je da ću sa njim obići celi svet ako budem njegova.

On mi je bio prvi, bila sam nevina, dala sam mu sebe celu da bi ga juče srela ispred javne kuhinje. GROZNO SE OSEĆAM! Ne da nije bogat i da od mog uživanja u životu nema ništa, već je obični prosak, grozno i odvratno se osećam, plus što se plašim za svoje zdravlje, šta ako me matorac nečim zarazio. Bože pomozi!!!

BONUS ISPOVEST: Bilo je to prije godinu dana. Spavala sam kod dečka jer je bio sam kući. Sve je bilo odlično, otišla se ja istuširati i u sred tuširanja čujem zvuk otvaranja vrata… Namjestila se ja u zavodljivu pozu i potpuno gola na sred kupaone čekam da on otvori vrata do kraja da završimo tu večer stravstveno, i tako gola, napućenih usana i zavodljivog pogleda dočekam dečkovog tatu, a iza njega moj dečko odvaljuje od smijeha! Propala sam u zemlju od srama…

Dodatni kutak zabave:

Leave a Reply