Veliki horoskop za jun

Jun je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na poslovnom i ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.

OVAN

LjUBAV

Ovnovi će početkom juna, pod uticajem lepih aspekata Venere i Jupitera iz astrološkog polja svakodnevice, porodice i doma proživljavati lepe trenutke sa stalnim partnerom. Ovo je posebno dobar period do 6. juna za sve Ovnove koji žele da  ozvaniče svoju vezu ili prošire porodicu. Oko 14. juna Venera će ući u znak Lava i u vaše astrološko polje ljubavi, dece i kreativnosti, pa će doneti mnogo više radosti i lepe energije u vaš život, ali i više drame i emocije u odnosima. Istog dana mlad mesec donosi vam zanimljivu komunikaciju i lepe reči od Blizanca ili Vage. Između 15. i 25. juna može se desiti preterivanje, pod uticajem nekih problema na poslu kada možete svog partnera optuživati da vam ne posvećuje dovoljno pažnje. Ljubomora vas može učiniti nesigurnim u svoju vezu ili brak.

Slobodnim Ovnovima aspekti Venere sa Uranom, Marsom i Plutonom mogu doneti poznanstvo sa veoma uspešnom osobom u znaku Ovna, Lava ili Škorpije.

POSAO I FINANSIJE

Pod uticaj Marsa iz vašeg astrološkog polja druženja, timskog rada i planova za budućnost, bićete puni elana za nove  poslovne poduhvate i projekte. Merkur 13. juna prelazi u vaše astrološko polje kuće, porodice i doma pa će ovo biti odličan period za sve one koji imaju porodični biznis i za one Ovnove koji rade od kuće. Moguće je da će vas pustiti volja za radom, imaćete potrebu da vreme provodite kod kuće, ali želja za uspehom neće izostati! Za vašu kreativnost i nove poslovne ideje pobrinuće se Venera iz znaka Lava i vašeg polja zabave i kreativnosti. Periodu od 14. do 21. juna biće fenomenalan za sve one koji se bave poslovima vezanim za zabavu, javnost i luksuz. Troškovi će biti pojačani, ali  će finansije biti u porastu, posebno u drugoj polovini meseca.

BIK

LjUBAV

Bikovi prilično mirni dočekuju jun mesec i sve do 13. pratiće vas lepa energija u odnosima, pa tako svi oni Bikovi koji žele da poprave svoj odnos imaće priliku za to. Sredinom meseca, kada Venera promeni znak oko 14. juna, uzburkaće se vaše  emocije, posebno onim  Bikovima koji nisu bili sigurni u svoja osećanja prema jednom Raku, Škorpiji ili Devici. Venera iz vašeg astrološkog polja svakodnevice i porodice u zanimljivim aspektima sa Uranom, a zatim i  sa Marsom, Saturnom, pa i Plutonom, u periodu od 15. do 26. juna, doneće veoma zanimljiva dešavanja  i izazove u vaš ljubavni život. Zauzetim Bikovima biće ovo period preterivanja, promena planova, teatralnih svađa, ali i naglih odluka. Smenjivaće se ekstremne emocije – od euforije do apatije.

Leave a Reply