Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnost

Predstavljamo vam listu od 114 parova u Zodijaku, a ljubavni komparativni horoskop otkriva koji znakovi se najbolje slažu!

Matematički, kada sve podelite, postoje 144 moguće kombinacije u Zodijaku. Ako želite da saznate koji znak vam najbolje odgovara, pogledajte mogućnosti u nastavku.

Najsrečniji parovi Zodijaka

Ovan i Vodolija – Sa ovim parom nikada nije dosadno. Svako uživa u ljubavnoj vožnji. Ovaj par je svestran i voli da radi sve stvari zajedno. Bez sumnje, moćan par Zodijaka.

Blizanci i Vodolija – Ovo dvoje imaju duboku mentalnu vezu koja je gotovo neopisiva. Mogu se upoznati na dubljem nivou nego što može većina drugih. Ovaj par uspeva da pronađe ravnotežu na najbolji način.

Rak i Ribe – Ovaj par dobro funkcioniše zajedno jer znaju ko su zajedno i odvojeno. Ne boje se da budu sami i ne može se međusobno zastrašiti.

Bik i Rak – Ovo dvoje dopunjuju jedno drugo. Bik je posvećen Raku i Rak ga poštuje. To stvara prelep odnos.

Lav i Strelac – Ovo dvoje su vrlo strastveni zajedno. Ta dva su znaka toliko puna života i zbog toga zajedno pronalaze sreću. Savršeni su jedno za drugo i guraju jedan drugog da postignu svoje ciljeve.

Devica i Bik – Ovo dvoje gotovo odmah obaraju jedan drugog s nogu. Oni su iskreni i traže iste stvari jedno u drugom. Ne možete ih razdvojiti.

Škorpija i Rak – Ova dva vodena znaka su neverovatni zajedno. Dok su njihove emocije ponekad intenzivne, uvek nađu način da se međusobno smire. Oni hrane međusobnu strast.

Vaga i Blizanci – Ovo dvoje imaju snažnu vezu na intelektualnom nivou. Oni stimulišu jedan drugog mentalno i savršeno funkcionišu zajedno. One nude jedan drugom prijateljstvo i razumevanje.

Strelac i Ovan – Ovo dvoje kreiraju neverovatnu intenzivnu energiju. Poštuju jedno drugo i zato njihova veza stalno raste. Ovaj par može učiniti sve što želi, sve dok imaju poverenja jedno u drugo.

Jarac i Bik – Ova dva znaka međusobno doživljavaju veliku hemiju. Oni su dve ljubavne ptičice koje niko nikada neće razdvojiti. Oni imaju dubok osećaj poštovanja jedan prema drugom i održavaju tesnu vezu jedan s drugim.

Ribe i Škorpija – Ovaj par je vrlo intuitivan. Oni stvarno mogu reći šta drugi misli i šta mu je potrebno. To čini njihov odnos vrlo srećnim.

Riba i Riba – Ovo dvoje zajedno čine sjajan par. Oni se brinu jedno za drugo i razumeju svoje razlike. Naravno, suprotnosti privlače, ali ponekad vam treba neko ko shvata stvari.

Strelac i Ribe – Ovo dvoje su romantičari koji nalaze ravnotežu međusobno. Razumeju se i žele zadovoljiti svog partnera. Iako mogu biti malo dramatični, oni se dobro slažu.

Devica i Jarac – Ovo dvoje su vrlo teški, ali vole da se zabave. Jedno pred drugim se ne ustručava da pokaže ranjivost, jer ne izostaje ni poštovanje. Oni su savršeni tim.

Lav i Vaga – Ova dva znaka uživaju da budu u centru pažnje, ali iz nekog razloga ne osećaju potrebu da se takmiče jedno s drugim. Dele pažnju i znaju se brinuti jedno za drugo. Ovo je par koji pleni svu pažnju na zabavama.

Blizanci i Ribe – Ovaj par je vrlo uravnotežen i emocionalan. Blizanci imaju tendenciju da budu tu za Ribe, a Ribe su im zahvalne zbog toga.

Suprotnosti se privlače

Oni donose čudesne odluke kada su zajedno i istinski se međusobno nadopunjuju.

Jarac i Jarac – Da, Jarac dobro funkcioniše sa istim znakom. Njihovi kvaliteti su ono što ih privlači. Za one koji nisu znali, ti kvaliteti su njima izuzetno važni.

Strelac i Strelac – Strelac dobro funkcioniše u ovoj kombinaciji s istim znakom jer su na taj način zabavniji. Kada ovaj par ulazi u igru, oni mogu postići sve što žele.

Ovan i Blizanci – Ovaj par je uzbudljiv i uvek radi zabavne stvari. Oni su vrlo aktivni i žive vrlo avanturistički život. Kažu, sve dok provode vreme zajedno, srećni su.

Bik i Ribe – Ovo dvoje apsolutno odgovaraju jedno drugom. Oboje vole puno da odmaraju što ide oboma u korist. Oni takođe imaju prilično jaku povezanost. Kao da su stvoreni jedno za drugo.

Vaga i Škorpija – Ovaj par je ispunjen emocijama, ali ipak ostaju bezbrižni. Postavili su svoje ciljeve i ostvaruju ih s lakoćom. Iako se ne moraju osloniti jedno na drugo, mogu to.

Ovan i Devica – Ovo dvoje  savršeno odgovaraju jedno drugom. Izazivaju jedno drugo da u svemu daju najbolje od sebe. U njihovom odnosu sve teče glatko.

Škorpija i Jarac – To je odnos koji se brzo smiruje. Vrlo su ozbiljni i motivisani. Ako ste Škorpija koja  želi da se venča ili uživa ​​u paru, morate pronaći Jarca.

Vaga i Riba – Ovo dvoje su toliko odani jedno drugom da ih nikada ništa ne može razdvojiti. Imaju sreće da imaju jedno drugo. Oni čine jedan prekrasan tim.

Vodolija i Vodolija – Ovaj znak vrlo dobro funkcioniše sa osobama rođenim u istom znaku. Zajedno oni mentalno rastu i međusobno pomažu jedno drugom na dubljem nivou.

Zadovoljavajući parovi zodijaka

Rak i Jarac – Ovo dvoje imaju ponekih teškoća, ali sveukupno se dobro usklađuju. Oni ispočetka deluju kao čudan par, ali na kraju pronalaze sreću. Njihovo kućno okruženje prilično je opušteno i zadovoljni su u ovom odnosu.

Lav i Škorpija – Ovo dvoje su pomalo nervozan, ali ipak dobar spoj. Škorpija će s vremena na vreme držati reflektore podalje od Lava i, naravno, izazvaće sukob. Ali sveukupno se dobro slažu. Njihove razlike čine ih prilično slatkim parom.

Devica i Devica – Device se dobro slažu s drugim Devicama. One se dopunjuju i vrlo su konzervativne. To je, reklo bi se, “kompromisna” vrsta odnosa.

Blizanci i Jarac – Ovaj par može da funkcioniše, iako su sasvim drugačiji. Oni donose različite stvari u odnos, jedan ima ono što drugome nedostaje i zbog toga to dobro funkcioniše. Sve dok su strpljivi jedno s drugim, ljubav može cvetati.

Rak i Strelac – Ova dva znaka nemaju mnogo toga zajedničkog, ali oboje su vrlo opušteni znakovi. Ne svađaju se često u svojim odnosima i obično izbegavaju sukobe uopšteno. Sve dok komuniciraju, njihov odnos će biti sasvim u redu.

Blizanci i Strelac – Ovo dvoje vole tešku ljubav. Oni se međutim međusobno jako oslanjaju emotivno jedan na drugog. To ponekad može biti problem.

Rak i Vaga – Ovu dvoje previše dobro funkcionišu. Ponekad ih muči pitanje treba li da budu prijatelji ili partneri, ali na kraju, sve dok oboje donose pravu odluku odnos može dobro da funkcioniše. Ovo dvoje mogu biti zajedno bez drame jako dugo vremena.

Škorpija i Strelac – Ova dva znaka se uvek bore jedno za drugo. Imaju vrlo snažne ličnosti i ponekad to može biti problem, ali na kraju, ljubav sve pobeđuje, zar ne? Sa takvom podrškom koji ovaj par ima, sigurno pobeđuje.

Vodolija i Strelac – Ova dva znaka su vrlo istraživački nastrojeni i jako dobro funkcionišu zajedno. Oni su u mogućnosti da zajedno s lakoćom istražuju stvari zajedno. Znatiželja ih veže na načine na koje možda ne možete sasvim razumeti.

Blizanci i Blizanci – Blizanci obožavaju da razgovaraju, a ko je bolji za razgovor od osobe koja voli da razgovara. Blizanci se međusobno razumeju. Oni prilično dobro funkcionišu.

Škorpija i Vodolija – Ovaj odnos može ponekad biti opterećujući, ali postoji veza. Ponekad će se jedan istresti na drugog i to uzrokuje sukob, ali u celini su dobar par.

Lav i Devica – Ova dva znaka mogu biti jedan od najsrećnijih parova ako mogu komunicirati jedan s drugim kao što bi trebalo. Cene jedan drugog i prilično su dobar par.

Vaga i Vodolija – Veza između njih dvoje je vrlo stvarna. Privučeni su jedno drugom čak i kada ne bi smeli biti. Oni su takođe i sjajni prijatelji.

Vaga i Strelac – Ovaj par je malo previše društven, ali funkcionišu. Oni su pozitivna prisutnost kada su zajedno i imaju tendenciju isprobati puno novih stvari. Naime, mentalna veza uopšte nije jaka.

Lav i Jarac – Ovaj par je onaj koji većina ljudi smatra neobičnim, ali može funkcionisati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *