BIVŠI NAČELNIK BG POLICIJE ŠOKIRAO IZJAVOM O JELENINOJ SMRTI

Jelenu je ubio MOĆNIK koji ju je lansirao u zvezde, bila je njegova ZLATNA KOKA! Zoran je znao ali je ćutao

Pevačicu Jelenu Marjanović (33) ubio je sponzor kada je odlučila da ga napusti, tvrdi advokat Marko Nicović, član svetske Agencije šefova policije i nekadašnji načelnik beogradske policije.

On je za Alo rekao da je je Jelenu ubio “sponzor koji ju je lansirao u zvezde”, te da je motiv koristoljublje.

 

– Taj čovek je organizovao njenu likvidaciju, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansriao ga jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade – smatra Nicović navodeći da policija treba da nastavi istragu.

 

On ističe da njen suprug i njegova porodica nisu imali interes da je ubiju jer im je donosila novac u kuću.

 

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

– Pretpostavljam da je Jelenin muž znao za tog čoveka, ali da je ćutao o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijru, a on je prećutno pristao na to. On jste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca u kuću – naglašava nekadašnji inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

 

Nicović ne veruje da Zoran Marjanović umešan u zločin, iako se deset meseci nalazi u pritvoru.

– Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema – kategoričan je Nicović.

 

On dodaje da Marjanović ćuti o svemu, jer mu tako odgovara.

 

– Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi -ubeđen je bivši čovek beogradske policije.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, NEBOJŠA MANDIĆ

 

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njen leš je pronađen dan kasnije u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

 

 

(Kurir.rs/Alo D. Ćuruvija / Foto:Stefan Jokić, Youtube printscreen)

Leave a Reply