Ispovest: Volim ovaj život, uzbudljiv je

Pre par dana sam prespavao kod svoje cure. Probali smo da se ne čuje ali nas je krevet izdao. Njena mama je otvorila vrata sobe naglo i rekla “ah ipak je zatvoren prozor, škripala promaja izgleda” odmah sutradan dobio sam zahtev od njene mame, mislio sam da će mi napisati da više ne dolazim ili da vodim računa kad upražnjavamo se*s, medjutim ona je počela s porukama “šta radiš?” na kraju dopisivanja dogovorili smo se da imamo se*s. Otišli smo daleko i ne kajem se. Rekao sam devojci da cu otici u Niš kod teče, medjutim ja sam pozvao njenu majku da dodje. Kada je došla, nismo puno pričali odmah smo se bacili na se*s… malo me grize savest što spavam sa majkom moje devojke ali šta ću, uzbudljiv je ovaj život.

Procitajte dodatnu ispovjest:

Ispovjest: 10 godina smo pokusavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na…

10 godina smo pokušavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na muzeva jaja….

muz je vodio zdravu ishranu, bavio se sportom da bi imao sposobno telo i zdravi spermatozoidi, ali opet ništa.

Na kraju som se odlučili da posvojimo jedn devojčicu. Nakon par godina “borbe” uspeli smo, bilo je sve idilično nepune dve godina nakon toga, a tada smo saznači da naša osvojena ćerka ima urođenu i tešku bolest srca.

Bilo je potrebno jako mnogo novca da se da za operaciju i opet doktori nisu davali 100% sigurnosti da će doživeti 18 godina.

Zbog toga smo ja i moj muž odlučili da tu devojčicu iako smo je zavoleli kao svoju vratimo u sirotište. Evo već 4 godine nakon toga ponovo pokušavamo da osvojimo neku drugu devojčicu, ali bezuspešno.

U međuvremenu je naša devojčica na žalost pre 4 meseca preminula. Iako je bila na “teretu” države nisu skupljena potrebna sredstva za operaciju u Francuskoj :(… Možda da je nismo vraćali i da smo uložili ovu našu ušteđevinu,

MOŽDA bi i ona bila živa a i mi sretni sa njom… neko je mene i muža gadno prokleo, prešli smo 40-e i naša nada i vera da ćemo se ostvariti kao roditelji sve je manja ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *