Mlada supruga (18) ub/ila se nakon 40 dana braka: Muž joj nije vjerovao da je…

Tinejdžerka po imenu Rajabbi Khurshed (18), ubila se 40 dana nakon udaje za čovjeka po imenu Zafar Pirov, 40- godišnjaka, u selu Charbogh u Tadžikistanu.

Pirov je tražio od svoje 22 godine mlađe žene još 2 dodatna testa na djevičanstvo, nakon zvaničnog vladinog. Onda nije povjerovao u rezultate i tražio je drugu ženu.

Familija 18-godišnjakinje izjavila je da je njihova kćerka bila pod ogromnim pritiskom supruga, koji više nije mogla da podnese…

Njena majka, Fazila Mirzoeva, opisala je svoju kćerku kao “žrtvu ogovaranja i nasilja”.

Pirov je optužen za poticanje svoje supruge na suicid, i mogao bi dobiti do 8 godina robije.

(slobodnaevropa.org)

Procitajte dodatnu ispovjest:

Ispovjest: 10 godina smo pokusavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na…

10 godina smo pokušavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na muzeva jaja….

muz je vodio zdravu ishranu, bavio se sportom da bi imao sposobno telo i zdravi spermatozoidi, ali opet ništa.

Na kraju som se odlučili da posvojimo jedn devojčicu. Nakon par godina “borbe” uspeli smo, bilo je sve idilično nepune dve godina nakon toga, a tada smo saznači da naša osvojena ćerka ima urođenu i tešku bolest srca.

Bilo je potrebno jako mnogo novca da se da za operaciju i opet doktori nisu davali 100% sigurnosti da će doživeti 18 godina.

Zbog toga smo ja i moj muž odlučili da tu devojčicu iako smo je zavoleli kao svoju vratimo u sirotište. Evo već 4 godine nakon toga ponovo pokušavamo da osvojimo neku drugu devojčicu, ali bezuspešno.

U međuvremenu je naša devojčica na žalost pre 4 meseca preminula. Iako je bila na “teretu” države nisu skupljena potrebna sredstva za operaciju u Francuskoj :(… Možda da je nismo vraćali i da smo uložili ovu našu ušteđevinu,

MOŽDA bi i ona bila živa a i mi sretni sa njom… neko je mene i muža gadno prokleo, prešli smo 40-e i naša nada i vera da ćemo se ostvariti kao roditelji sve je manja ??

Leave a Reply