Ispovest: Spavam sa ženom rođenog brata koji je 5 godina stariji od mene

Spavam sa snajkom, ženom rođenog brata koji je 5 godina stariji od mene. On već godinama radi za američku vojsku po američkim bazama u Afganistanu i Iraku. Kući dolazi svakih 3-4 mjeseca i bude nekih 15-ak dana, a čak i u tom periodu ja i sanajka nađemo vremena da se kre*emo. Mome bratu je jednostavno novac važniji od ičega drugog. Moj brat mi nikada nije bio drag baš zbog te pohlepe, jer je u principu loš čovjek, uvijek se pravio važan i pametan, a mene je omalovažavao i često mi govorio da sam glup i nesposoban, a ustvari to sve je on.

Za razliku od njega ja uživam u životu. Izležavam se po cijeli dan i tošim njegove dolare, trošim njegov automobil, trošim njegovu ženu i nadam se da ću uskoro da na spisak njegovih stvari koje trošim dodati i njegovu stariju kćerku. Sanja, njegova kćerka ima 21 godina i juče sam iskoristio priliku i kao “dobar” stric sam joj ponudio da je namažem kremom za sunčanje dok je ležala u kupaćem kostimu u dvorištu i sunčala se. Na moju sreću prihvatila je i tih par minuta sam uživao kao nikada.

Na neki način već tada je bila moja. Njeno tijelo prosto zrači nekom energijom i nakon ovog kontakta koji sam ostvario sada je još više želim. Da se ne pomisli da sam neki manijak, ja sam završio fakulte, al nebitno je to!

Dodatni kutak zabave:

Izvor:vijestibalkana.com

Leave a Reply