Kakav šamar za JK: Anastasija na najfensi žurki u gradu ukrala drečavu bundu od JK! (FOTO)

Revija brenda “Inverno Caldo” okupila je sinoć nezapamćen broj ličnosti iz sveta šoubiza.

Veliku pažnju privukao je dolazak Seke Aleksić i njenog supruga Veljka, a ništa manju famu izazvala je i Aleksandra Prijović, inače Anastasijina dobra drugarica.

Feminity, style, attitude. #invernocaldo®

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Prija je, kao i uvek žarila i palila, ali Anastasija joj je ukrala šou i ostavila svojom pojavom sve prisutne bez teksta.

I ranije smo imali prilike da je vidimo u modelima ovog brenda, međutim sada je Tasa načisto izdominirala!Anastasija se ovog puta pojavila u bundi boje breskve, koja joj je savršeno pristajala, a gole noge i sandale dodatno su istakle svu njenu otmenost i perfektnu liniju.

Bojimo se samo da se će Tasa, kako je krenula, uskoro nadmašiti i svoju legendarnu majku, pa će čak i njoj, ako je to nekako moguće, uspeti da ukrade popularnost.

Međutim, fanovi nisu mogli da ne primete da je JK, koja takođe važi za modnu ikonu, prošle godine “peckala” malo Tasu kad je izabrana za zaštitno lice jednog prestižnog brenda.

Tasa je i ove godine na istoj “poziciji”, kao i JK, pa ne bi bilo iznenađenje da se Diva malo smori što Cecina ćerka i ove godine nosi bundu koja mogla da bude njena, da je ona izabrana za  zaštitno lice.

politika-ekspres.net

Leave a Reply