Sakrio je kameru u majčinu sobu: Zaplakao je kad je vidio už*snu i nezamislivu stvar! (VIDEO)

Većina nas, ili bolje da kažemo gotovo svako ne bi mogao podnijeti da vidi svoju majku u boli. Ali šta učiniti i na koji način otkriti ko zlostavlja vašu majku? Pogledajte šta je to ovaj sin učinio za svoju majku koja je bila zlostavljana u staračkom domu.

Čovjek po imenu Camille prebacio je svoju majku u starački dom, kako bi drugi pojedinci mogli voditi brigu o njegovoj mami dok on radi. On je mislio da je dovođenje majke na skrb prebivališta odlična stvar za nju, ali prevario se.

Kada je išao u posjetu majci, primjetio je modrice i ogrebotine na njenom licu. Tada je odlučio postaviti skrivenu digitalnu kameru u sobu kako bi vidio šta se događa unutar majčine sobe kada on nije tu.

Bio je više nego zapanjen kada je provjerio digitalni fotoaparat koji je sakrio unutar sobe. Uočio je kako jedan od zaposlenika zapravo zlostavlja njegovu majku, umjesto da se brine o njoj, jer je prije sve plaćen za to.

Nakon gledanja ovog strašnog videa Camille je otišao do direktora staračkog doma i pokazao mu video. A kao što se i očekivalo, direktor je bio posebno zapanjen onim što je opazio.
Pogledajte video:

IZVOR: rajina24h.net

Leave a Reply