Išao sam u Njemačku, 3 mjeseca radio na crnjaka da nešto zaradim, da meni i supruzi poboljšam život. 3 mjeseca nisam bio sa ženom, jedva sam čekao da…

Išao sam u Njemačku, 3 mjeseca radio na crnjaka da nešto zaradim, da meni i supruzi poboljšam život. 3 mjeseca nisam bio sa ženom, jedva sam čekao da dođem kući. Odma sa vrata sam navalio na suprugu kao da je nisam nkada, vrištala je od uzbuđenja, mislio sam ZAGORILA pa joj dobro. Cijelu noć smo bili budni.

Ujutro kada sam krenuo do pekare po doručak ispred vrata me dočekala cjeduljica, na kojoj piše KOMŠINICE, IDUĆI PUTA ĆU DA ZOVEM POLICIJU… NOĆIMA NE SPAVAM ZBOG VAS! DOKLE VIŠE… Ne mogu da vjerujem, dok sam ja crnčio i patio se po njemačkoj, ona, moja voljena supruga se… Nisam joj ništa govorio, ali sumnja me izjeda, noćima ne spavam. Želim da saznam, a u isto vrijeme se bojim istine. 8 godina braka, života je na kocki. Ne znam da li ću moći podnijeti ako se obistini i bojim se moje reakcije.

-Mog brata je nova devojka udaljila bukvalno od svih. Nije se smirila dok nisu otišli u podstanare, svakom njegovom drugaru je našla manu i ljudi kada su primetili da joj smetaju krenuli su da se distanciraju. Nas kao porodicu ne podnosi organski, čuo sam svakojake priče koje priča za nas, ali se vešto pretvara svaki put kada dođu.

Kada hoće da dođe do kuće uvek mu nametne “nešto” pa kao, idi posle, samo da ređe dolazi. Sinoć me je zvao dok se ona kupala, žalio mi se na sve to, pokušava da joj skrene pažnju na neke stvari, ali ona je razmažena jedinica odgajana da se svet vrti oko nje! Ne znam kako da mu pomognem a da ne povredim nikoga, brat mi je, volim ga, ali ona definitivno nije za njega!

balkanski-portal.blogspot.com

Leave a Reply